Nieuwe demo: Faery: Legends of Avalon

Faery: Legends of Avalon is een RPG met een zeer originele atmosfeer. De game dompelt de spelers in een zeer grote fantasiewereld die bevolkt is met veel kleurrijke personages en magische dieren.

De speler speelt een elf of een fee die je door uitgebreide customisatie opties precies naar jouw wens kan aanpassen. Dit geldt voor het uiterlijk maar ook voor de magische aanvallen en de special abilities. Je verplaatst je in Faery ook niet lopend, maar je vliegt overal naar toe. Er zijn meerdere bekende verhalen in verwerkt. Zo speelt onder andere de ‘Vliegende Hollander’ een grote rol. Het spel zit bomvol questen die je door middel van puzzelen en turn-based gevechten moet oplossen. Ook komt de speler in de wereld meerdere bondgenoten tegen tijdens zijn verhaal die hem helpen om de reden te vinden waarom het Koninkrijk van Avalon langzaam sterft.

Bekijk de demo van Faery: Legends of Avalon.

  1.   
    Fox's avatar

    Klinkt grappig.

  2.   
    Tadao's avatar

    ik vond de demo op de xbox wel nice

  3.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Gelijk downloaden. Niet veel mensen hebben dit gedaan zie ik echter. NIet veel belovend dan maybe

  4.   
    deathreflex's avatar

    persoonlijk vind ik het wel een leuk spel, heeft veel weg van WoW, maar dat maakt het juist intresant ๐Ÿ˜› het enigste wat is niet leuk vind is: dat je ze niet hoor praten of het moet aan me pc liggen xD

    de demo is jammer genoeg nie heel lang, maar het voor mij was het gevoel om meer te willen ๐Ÿ˜› dus ik denk dat ik deze game snel ga halen als hij uit is.

    ik vind het een goed spel, ๐Ÿ˜†