Neil Burger nieuwe regisseur Uncharted-film

Eind mei besloot regisseur David O. Russel – onder meer bekend van Three Kings – af te zien van de gameverfilming van Uncharted: Drake’s Fortune. Nu twee maanden later kan Sony Pictures met trots melden dat ze eindelijk weer in onderhandeling zijn met een nieuwe regisseur; namelijk Neil Burger. Naast dat hij de film zal mogen regisseren, zal hij hoogstwaarschijnlijk ook het script mogen schrijven.

Een eerdere poging van Thomas Dean Donnelly en Joshua Oppenheimer om een script te schrijven liep door verscheidene creatieve meningsverschillen nergens op uit. Na dit voorval besloot Sony Pictures om meteen de zoektocht te starten naar een nieuwe scriptschrijver. Ondanks dat het nog niet bevestigd is dat Neil Burger het script ook op zich zal nemen, lijkt dit echter zeer logisch, aangezien de regisseur voor zijn vorige films – denk hierbij aan The Illusionist en The Lucky Ones – ook het script schreef.

Door het aantrekken van een nieuwe regisseur is het nog onbekend of Mark Wahlberg, die eerder was aangetrokken om als hoofdpersoon te fungeren, nog van de partij blijft. Ook Joe Pesci en Robert De Niro zouden een rol in de film moeten krijgen. Als alles goed gaat kunnen wij Uncharted Drake’s Fortune ergens in 2013 in de bioscoop verwachten.

Meer over films weten? Kijk dan ook eens op MoviesNET.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    het kan een leuke film worden als ze zich niet te vasthouden aan de game maar meer aan de schatten zoeken en goed verhaal.

  2.   
    See4urSelf's avatar

    Kom op! En nu een film maken ūüôā