Limbo bevestigd voor PlayStation 3

Woensdag wisten we je al te melden dat de voormalige Xbox LIVE Arcade-exclusive Limbo op de website van het Korean Ratings Board was gespot. Volgens de gegevens was de game ingestuurd door Sony Computer Entertainment Korea, waarna hij is voorzien van een 15+ leeftijdsgrens. Ontwikkelaar Playdead had echter vorig jaar al aangegeven dat Limbo voor altijd een Xbox LIVE Arcade-exclusive zal blijven, waardoor veel mensen de hoop op een PlayStation Network release inmiddels hebben opgegeven. Maar zojuist gaf Sony via PlayStation’s Twitter account dan eindelijk het verlossende woord: Limbo komt wel degelijk naar de PlayStation 3 en zelfs sneller dan gedacht!

Ontwikkelaar Playdead heeft namelijk bevestigd dat de game in juli al in de PlayStation Store beschikbaar zal zijn. Meer details zijn op dit moment nog niet bekend, maar volgens de Tweet kunnen we volgende week meer informatie verwachten.

 1.   
  Verwijder Mij!'s avatar

  Yhee 😆

 2.   
  Extremegamer's avatar

  Zo laat nog bezig leon? :p

 3.   
  MelvinK's avatar

  Nice 😀

 4.   
  lassieman's avatar

  Ik schaam me dat ik nog nooit van dit spel heb gehoord. Wel leuk voor de PS3 bezitters dat ze ‘één van de populairste Xbox Live Arcade-titels ooit’ tot hun beschikking krijgen XD

 5.   
  toeter83's avatar

  Wat is dit voor een spel dan??????

 6.   
  Glennus's avatar

  ”toeter83″ schreef, "Wat is dit voor een spel dan??????"

  Het is een platformer met een horror/thriller tintje. Erg duister (Letterlijk en figuurlijk), nogal bloederig en ga zo maar door. Wel het spelen waar.

 7.   
  Painfool's avatar

  Beterrrr, kan niet wachten op die game! Ennu… is www.pshype.nl overgenomen door gamersnet? (ze hadden al de zelfde eigenaar maar pshype bestaat dus officieel niet meer? )