Splinter Cell HD Collection uitgesteld naar september

De ontwikkeling van de Splinter Cell HD Collection gaat duidelijk niet vlekkeloos. De bundel stond oorspronkelijk gepland voor een release in maart, waarna Ubisoft besloot het spel uit te stellen naar de zomer. Een aantal dagen later kregen we te horen dat 2 augustus de nieuwe releasedatum zou zijn, maar zojuist meldde het Franse bedrijf dat ook deze datum niet gehaald zal worden. De Splinter Cell HD Collection staat nu gepland voor een release op 23 september.

De Splinter Cell HD Collection bevat flink opgepoetste versies van de originele Splinter Cell, Pandora Tomorrow en het veelgeprezen Chaos Theory. Ook zullen er tientallen nieuwe trophies in de wacht gesleept kunnen worden en bovendien zijn alle drie de games in 3D te spelen. De collectie zal het helaas zonder multiplayer moeten stellen, want deze modi zijn uit de spellen verwijderd.

  1.   
    Dagger_of_Time's avatar

    3d is misschien wel leuk, maar daar heb ik t geld niet voor. geen multiplayer is een fors minpunt, en splintercell HD vind ik zelf weinig toegevoegde waarde, het was geen game die uitblonk in grafische kracht.

  2.   
    tijn80's avatar

    Grrrrrrrrrrrr 👿 👿 👿

  3.   
    Leon's avatar

    Jammer, ik keek best uit naar deze collectie. Lijkt me ook niet zo strategisch om dit in september uit te brengen aangezien de game dan totaal niet meer op zal vallen omdat toptitels als Assassin’s Creed en Uncharted dan al in de winkels liggen en Battlefield 3 en Call of Duty op dat moment bijna uitkomen.

  4.   
    tijn80's avatar

    L30N schreef, "Jammer, ik keek best uit naar deze collectie. Lijkt me ook niet zo strategisch om dit in september uit te brengen aangezien de game dan totaal niet meer op zal vallen omdat toptitels als Assassin’s Creed en Uncharted dan al in de winkels liggen en Battlefield 3 en Call of Duty op dat moment bijna uitkomen."

    Je zit er 2 maanden langs… AC4 en Uncharted komen pas in november. Het is gewoon k*t omdat dit de 2e keer is dat hij uitgesteld wordt. 👿

  5.   
    cool ice's avatar

    naja, als het moet dan moet het. ik ga dit wel kopen denk ik, als de prijs een beetje gunstig ligt. 🙂

  6.   
    tijn80's avatar

    ”Black13″ schreef, "naja, als het moet dan moet het. ik ga dit wel kopen denk ik, als de prijs een beetje gunstig ligt. 🙂 "

    €29,99