Wii U-demo van Zelda HD niet na te bootsen op andere consoles, aldus Iwata

Tijdens de afgelopen E3-persconferentie van Nintendo mochten we een voorproefje krijgen van een high-definition Zelda op de Wii U. Volgens Satoru Iwata, president van Nintendo, is deze Zelda niet na te bootsen op andere consoles, waardoor Nintendo met volste vertrouwen kan concurreren op het HD-vlak.

Vorige week wist Nintendo reeds te bevestigen dat een Zelda HD wel terdege in de maak is voor de Wii U, waardoor de getoonde techdemo natuurlijk voor hoge verwachtingen zorgt. Voorlopig zijn de specificaties van de Wii U nog niet volledig vastgelegd, dus de beelden kunnen nog beter worden.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zou ik ook zeggen als ik net een nieuwe console heb aangekondigd, Geef ze maar alles bijv de makers van Uncharted de codes enzo en bij microsoft makers van fable bijv let maar op hoe het eruit gaat zien.

  2.   
    XTR17's avatar

    Zucht. Hun nieuwe console vergelijken met 5/6 jaar oude consoles, echt top idee Nintendo :/ Ben blij als Sony en Microsoft het in 2012/2013 laten zien hoe het echt moet.

  3.   
    JonsoN's avatar

    Die demo Zag er grafisch, naar mijn idee niet super goed iit, dus waarom zou de ps3 dit niet aankunnen?
    Uncharted ziet er volgens mij een stuk beter uit
    😕

  4.   
    Baspower's avatar

    Omdat Zelda van Nintendo is.. duh! maar alle gekheid om een Master Sword, ik ben wel benieuwd naar die nieuwe Zelda!

  5.   
    Leon's avatar

    Zelda zag er zeker mooi uit, maar ik ben ervan overtuigd dat de PlayStation 3 die demo ook zou kunnen draaien. En dan blijft het inderdaad een beetje appels met peren vergelijken: de Wii U komt volgend jaar pas uit en de PS3 en Xbox 360 liggen al jaren in de winkels.

  6.   
    Hotshot's avatar

    Ps3 is al bijna verouderd en Wii-U is nog niet eens uit? Ik vind het best triest om je daar mee te vergelijken dan

  7.   
    MelvinK's avatar

    wel weer een raare tijd om een console uit te brengen 2012, beter moeten de releases niet veel van elkaar verschillen zodat de concurrentie hoger ligt waardoor ze meer aandacht besteden aan hun console
    eerlijk gezegt ik zie die wii u al niet zitten, de naam al alleen lijkt net een kleine upgrade van de wii en dan dei mega controller met scherm lijkt me ook niet al te geweldig om een hardcore game mee te spelen maar we zien het vanzelf wel , wie weet word het een geweldig apparaat of ….. Niet 😛

  8.   
    DGonlag2's avatar

    Moet toegeven dat het er echt goed uit zag, maar kom op. Vergelijken met 5/6 jaar oude consoles….?

  9.   
    soldierarjan's avatar

    ze maken een consonle die kan bijna zelfde kracht als de ps3 en xbox 360 over paar jaar lopen die weer over nitendo heen met beter console.

  10.   
    Sarge's avatar

    Nintendo komt nu met een goede machine. Maar binnen enkele jaren (Ik hoop nog niet té snel, want mijn PS3 is nog vers :D) komen Microsoft en Sony waarschijnlijk elk met een monster machine die weer 6à7 jaar meegaat 🙂 Dan verbleekt de Wii U weer bij deze consoles.

  11.   
    DGonlag2's avatar

    Sarge schreef, "Nintendo komt nu met een goede machine. Maar binnen enkele jaren (Ik hoop nog niet té snel, want mijn PS3 is nog vers :D) komen Microsoft en Sony waarschijnlijk elk met een monster machine die weer 6à7 jaar meegaat 🙂 Dan verbleekt de Wii U weer bij deze consoles."

    Maar de WiiU komt veel eerder uit en heeft tegen die tijd al een behoorlijke game library. Maar je hebt gelijk, ze lopen toch weer achter.

  12.   
    Tetraa's avatar

    hmm als er een mooie zelda op de wii u komt wil ik hem sws hebben :]