Gamescom demo Fable: The Journey moet alle misverstanden rechtzetten

Enkele weken terug op de E3 werd Fable: The Journey onthuld. De demo op Microsoft’s persconferentie had menig gamejournalist verbaasd gekregen, maar wat velen niet wisten destijds, is dat geestelijke vader Peter Molyneux daar als een boer met kiespijn stond te lachen.

Nee, de heer Molyneux was niet content met wat zijn demo inhield. Hij geeft aan te denken dat de E3 demo van Fable: The Journey mensen een foute indruk gaf van de game. Volgens Molyneux is de game niet on-rails en houdt het veel meer in dan het vermoorden van ‘Hobbes’ met Kinect-besturing.

Molyneux hoopt het allemaal goed te kunnen maken in augustus, op de Gamescom 2011 in Keulen. Daar zal een speelbare demo zijn, die deze keer wel gaat zoals Peter het wil. En als het aan hem ligt, gaan we daarvan genieten.

There’s huge faults with this demo. The quality isn’t quite there, and we haven’t had enough time to fulfil all our ambitions, but come Gamescom our ambition is to give you something to play with. Because it already, rough though it is at the moment, it already feels pretty cool.
Aldus de grote man achter Lionhead, Peter Molyneux. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar zijn presentatie op de Gamescom.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Hopelijk komt die demo ook voor de rest erna beschikbaar ๐Ÿ™‚

  2.   
    Kilerden's avatar

    Kan er niet op wachten!

  3.   
    DonutsRocks's avatar

    Gezien het bericht eerder vandaag ga ik toch denken dat peter zijn leven aan het beteren is ๐Ÿ˜›

  4.   
    xColdNight's avatar

    Nais Fable op GC=D Kijk er nu nog meer naar uit! ๐Ÿ˜€ Ben benieuwd of deze dan daadwerkelijk Fable 3 overtreft ๐Ÿ™‚