World of Warcraft gratis speelbaar tot level 20

Je kunt het je wellicht nauwelijks voorstellen, maar er zijn nog mensen die World of Warcraft nog nooit hebben gespeeld. Blizzard wil uiteraard zoveel mogelijk gamers aan zich binden en daarom was er al de mogelijkheid om World of Warcraft tien of veertien dagen lang uit te proberen. Dit gaat binnenkort echter veranderen, want Blizzard komt met een nieuwe manier om de game uit te proberen.

Met de invoering van de nieuwste patch, Rage of the Firelands, kun je World of Warcraft gratis uitproberen totdat je personage level twintig heeft bereikt. Besluit je uiteindelijk om de basisgame te kopen, dan krijg je de uitbreiding The Burning Crusade er gratis bij. Heb je momenteel de basisgame al, maar ben je nog niet in het bezit van The Burning Crusade, dan kun je deze alsnog gratis downloaden.

  1.   
    ChrissieOne's avatar

    ik heb het 1 uurtje gespeeld, met die free trial… alleen overhit me laptop erdoor dus niet meer gespeeld ook, ga het niet doen ook..
    Btw, ‘ er zijn nog steeds mensen die geen WoW hebben gespeeld ‘ … ???

    Van de mensen die ik ken heeft niemand het gespeeld (hoewel, paar, maar die spreek ik niet ehct vaak meer)

  2.   
    Abcdefgh's avatar
  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Heb het nooit gespeeld, en ik ga het ook nooit doen. 8)

  4.   
    fonsie2's avatar

    ChrissieOne schreef, "ik heb het 1 uurtje gespeeld, met die free trial… alleen overhit me laptop )"

    wat voor laptop heb je dan wel niet?
    😛

  5.   
    See4urSelf's avatar

    Nope, nog nooit gespeeld…

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Stronkert schreef, "omdat het aantal spelers toch wel aardig gekelderd is."

    Alleen maar mooi kunnen ze eens beginnen aan Warcraft 4.

    Ik heb het zelf ook gespeeld kon 4 maanden uitproberen alleen je kan gewoon zoveel dat is niks voor mij, Aan begin elke avond wel effe uurtje of 2 uur gespeeld maar hoe dichter ik bij die 4 maanden kwam hoe minder ik het speelde.
    Zelfs de laaste maand had ik geen eens zin om het spel op te starten meer 😆

  7.   
    morkop006's avatar

    nooit gespeeld…… msshn tog maar probere, kheb tog voldoende tijd in de vakantie (yeeahh bitch, vakantieee!)

  8.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik heb WoW nog nooit gespeeld en ga het niet spelen ook.
    Het probleem is namelijk dat als je het zou spelen je, jezelf blijft dwingen om te betalen want “Jaa.. maar ik heb nu een level X account met Y aantal geld.. wil dat nu niet opgeven hoor”. Zo een houding wil ik niet, dat is ook de reden waarom ik nooit geïnteresseerd ben in maandelijkse / jaarlijkse betalingen.

  9.   
    Bug’s life's avatar

    Ik ben ook éen van de weinigen die het spel nog nooit heeft gespeeld. Eerlijk is eerlijk ook geen behoefte aan.
    Zal nu ook niet overstag gaan ongeacht of deze gratis speelbaar is.

  10.   
    xZer0tolEranCe's avatar

    Lol ik heb het 2 1/2 maand gespeeld en was lvl85 En toen werd het saai xD maar je kon altijd al gratis tot lvl20 dus dit is oud nieuws 😛 WoW is wel leuk maar veelste verslavend als jeweet hoe je het moet spelen zit je er al snel 5 a 6 uur per dag achter:) Het is leuke voor kleine tijd maar niet voor lang.

  11.   
    M@tthijs's avatar

    ChrissieOne schreef, "ik heb het 1 uurtje gespeeld, met die free trial… alleen overhit me laptop erdoor dus niet meer gespeeld ook, ga het niet doen ook..
    Btw, ‘ er zijn nog steeds mensen die geen WoW hebben gespeeld ‘ … ???
    Van de mensen die ik ken heeft niemand het gespeeld (hoewel, paar, maar die spreek ik niet ehct vaak meer)"

    Ik denk dat iedere gamer die wel een beetje geïnteresseerd is in MMO’s of RPG’s wel eens World of Warcraft gespeeld heeft. 😉

  12.   
    DeAdSeYe's avatar

    xZer0tolEranCe schreef, "Lol ik heb het 2 1/2 maand gespeeld en was lvl85 En toen werd het saai xD maar je kon altijd al gratis tot lvl20 dus dit is oud nieuws 😛 WoW is wel leuk maar veelste verslavend als jeweet hoe je het moet spelen zit je er al snel 5 a 6 uur per dag achter:) Het is leuke voor kleine tijd maar niet voor lang."

    10 dagen – trial tot level 20, 1 euro voor 14 dagen trial. Nu onbeperkt lange tijd tot level 20, groot verschil vind je niet? 🙄
    Maar wat heeft dit voor een zin? Doe dan in hemelsnaam het eerste deel geheel gratis…..

    Tot level 20 is vrijwel alleen qeusts, op hogere levels krijg je veel met andere dingen te maken wat iets aantrekkelijker zijn. Als ze dan het eerste deel gratis doen tot level 60. Uitbereidingen dan betaald, en dan een goedkoper abo per maand. Dan zullen ze gegarandeerd een flinke boost krijgen in hun community. Ze werken ook al met microtransacties, en als een blauwe doorzichtige paard binnen 5 min ongeveer paar miljoen is verkocht. Dat moet toch wel genoeg geld in het laatje brengen.

    Ze hebben over de jaren nu al flink wat geld in het laatje gebracht, ooit moet je het product wat aantrekkelijekr maken voor mensen met wat minder geld.

  13.   
    MelvinK's avatar

    Ik heb een x die 10 dagen trial gedaan , heb 2 dagen gespeelt was me iets te uitgebreid wel leuk opzich maar om alleen nog maar dat te doen nee, liever tog gewoon wat fps spellen ofso 😀

  14.   
    Fabianb's avatar

    Kan mijn pc echt niet aan, helaas maar dit zit er voorlopig voor mij niet in 🙂

  15.   
    Rijstekorrel's avatar

    Fabianb schreef, "Kan mijn pc echt niet aan, helaas maar dit zit er voorlopig voor mij niet in 🙂 "

    Kan je pc niet aan sorry maar blizzard maakt spellen heel licht, Wow kan je makkelijk op een pentium 4 nog spelen als je nog lichter dan dat heb zal ik toch overwegen wat anders te kopen :P.

    Dit is wat je minimaal nodig hebt:
    OS: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1)
    Processor: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500
    Memory: 1GB or more of RAM
    Video: NVIDIA® GeForce® FX or ATI Radeon™ 9500 video card or better
    Sound: DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability
    HDD: 25 GB free hard drive space
    A keyboard and mouse are required. Input devices other than a mouse and keyboard are not supported
    You must have an active broadband Internet connection to play

    Als je dit niet heb minimaal 😛

  16.   
    PixelShooter's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Heb het nooit gespeeld, en ik ga het ook nooit doen. 8) "

    Idem. Snap totáal niet wat er leuk aan is 🙂

  17.   
    vlam12's avatar

    ik kwam tot level 7 en ik vond de kleurige omgevingen niks aan. met vrienden lijkt me het leuker om te spelen

  18.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Lol, ik maakte vandaag nog een mooie uitspraak tijdens het spelen van Champions Online over dat WoW gratis wordt. Wilde het altijd al eens spelen, maar vond het veeeeel te duur. Kennelijk houdt iemand daarboven van mij. 😆

  19.   
    Sarge's avatar

    Lawl, als je vroeger die 10-day trial deed, kwam je met gemak aan lvl 25 of zelfs hoger! Dus op dat vlak is er niet veel vooruitgang, natuurlijk is het vet dat je tbc gratis krijgt 🙁 Ik heb er nog €15 voor betaald. Hopelijk dalen de andere expansions ook in prijs, kan ik terug verder binnenkort met WoW 😛

  20.   
    tijn80's avatar

    PixelShooter schreef, "

    ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Heb het nooit gespeeld, en ik ga het ook nooit doen. 8) "

    Idem. Snap totáal niet wat er leuk aan is :)"

    Snap best wat anderen er leuk aan lijkt, maar dit is niets voor mij. Als ik een spel koop wil ik niet moeten blijven betalen om te kunnen spelen. Leg nu een spel af en toe aan de kant om iets anders te spelen, zou hierbij zonde zijn.

  21.   
    ExtremeDotCom's avatar

    Stronkert schreef, "Zo zie je maar weer dat ze er alles aan doen om spelers te winnen, omdat het aantal spelers toch wel aardig gekelderd is. Ik heb WoW gespeeld sinds ongeveer het begin van WOTLK, toen Cata uitkwam meteen gekocht en na 1 maandje gestopt zoals vele andere spelers. Overigens wel leuk om een nieuw accountje aan te maken en gratis tot lvl 20 te kunnen spelen voor onbeperkte tijd."

    Verwent geweest door WotLK? Cata is weer moeilijker,het raiden gaat terug naar TBC.Je moet meer CC’en en het is niet meer gwn nuke,nuke.. het is meer tacs.. 🙄

  22.   
    )GN(-Erik's avatar

    xZer0tolEranCe schreef, "Lol ik heb het 2 1/2 maand gespeeld en was lvl85 En toen werd het saai xD maar je kon altijd al gratis tot lvl20 dus dit is oud nieuws 😛 WoW is wel leuk maar veelste verslavend als jeweet hoe je het moet spelen zit je er al snel 5 a 6 uur per dag achter:) Het is leuke voor kleine tijd maar niet voor lang."

    De oude trial versie ging maar tot level 10 hoor, en die heb ik ook gespeeld. Daarna nooit meer naar gekeken. Ik heb nog wel andere MMO’s gespeeld op steam (free to play), maar die waren ook niet echt heel erg boeiend om lang te blijven spelen 🙂

  23.   
    ozzman's avatar

    nooit gespeeld en ben het ook niet van plan