Shia LaBeouf: Transformers 3 is de beste 3D-film sinds Avatar

Transformers 2: Revenge of the Fallen heeft na de release nogal wat kritiek over zich heen gekregen. Tot de critici behoorden verrassend genoeg ook hoofdrolspeler Shia LaBeouf (Sam Witwicky) en regisseur Michael Bay. Deze kritiek spitse zich vooral toe op het magere verhaal en de vaak flauwe humor. Een deel van die kritiek was zeker terecht, maar de film had ook zijn sterke punten zoals een aantal vette actiescènes.

Volgens Shia LaBeouf hoeven we ons over deel 3 echter geen zorgen te maken en hij noemt Transformers 3: Dark of the Moon zelfs de beste 3D-film sinds Avatar. Nu hoeft dit niet alles te zeggen, aangezien het aantal goede 3D-films dun gezaaid is. Wat wel in zijn voordeel spreekt is dat Michael Bay gebruikt heeft gemaakt van de Avatar-crew en de speciale 3D-camera’s, waardoor dit deel echt een meerwaarde heeft.

LaBeouf geeft verder nog aan dat de film een mix van ideeën bevat die afkomstig zijn van James Cameron, Steven Spielberg en Michael Bay. Alsof dit nog niet genoeg is om onze verwachtingen omhoog te schuiven, doet LaBeouf er nog een schepje bovenop. Hij geeft aan dat het laatste uur van de film de beste actie uit Bay’s carrière als regisseur bevat. Over een paar dagen kunnen we allemaal ons eigen oordeel vellen over de film.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren