PlayStation 3-versie Child of Eden ondersteunt mogelijk Move en 3D

Sinds een week kunnen Xbox 360-gebruikers genieten van Child of Eden, die ik in mijn review met een dikke acht wist te becijferen.

De schitterende visuele uitstraling van de game in combinatie met de fantastische combinatie van muziek en actie levert een waar spektakel op dat zijn gelijke niet kent.
PS3-gamers zijn echter wat minder fortuinlijk, de game zal ergens in de maand september pas voor dit platform in de winkels verschijnen. En waar Kinect de 360-versie perfect weet aan te vullen, zal Child of Eden voor de PlayStation 3 alleen de ervaring door middel van een controller weten over te dragen aan gamers. Of toch niet?

In een interview tilde ontwikkelaar Q Entertainment namelijk een tipje van een interessante sluier op. In een reactie op het lange wachten voor PS3-gebruikers op de game, liet de ontwikkelaar het volgende weten:

It will definitely be worth the couple months that people have to wait for the PS3 version to get finished. People with PS3s, people with nice TVs, people with all kinds of control options… it’s going to be really cool.
Veel moeite hoef je niet te doen om de stille hints op te pakken, de woorden van Q Entertainment lijken verdacht veel te wijzen op mogelijke Move- en 3D-ondersteuning voor de PS3-versie van Child of Eden. Wellicht horen we hier in de nabije toekomst meer over.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Dat je de Move kon gebruiken was volgens mij al bekent maar 3D is nieuw.

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Move ondersteuning is altijd welkom. 🙂

 3.   
  M@tthijs's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Dat je de Move kon gebruiken was volgens mij al bekent maar 3D is nieuw."

  Ubisoft liet weten dat het ‘verwacht’ wordt, maar zeker is het nog niet.
  😉