Grand Theft Auto V release al in 2012, aldus insiders

Veel geruchten, veel speculaties, echter geen onthulling op de E3 en alleen maar hoop. Dat is het gevalletje Grand Theft Auto V en een nieuwe rumoer speelt momenteel op. Er wordt namelijk door insiders gesuggereerd dat de nieuwe free-roam game van Rockstar Games al in een behoorlijk gevorderd stadium van ontwikkeling is.

Development on the game is well under way.
Het gaat zelfs zo ver dat deze insiders, die dit naar GameSpot hebben gelekt, zeggen dat Grand Theft Auto V al in 2012 uitkomt. Tevens zou het spel al zo ver in ontwikkeling zijn dat Rockstar momenteel de laatste details als minigames aan het implementeren is. GTA V zou gigantisch worden en de bronnen noemen de game dan ook ‘the big one’.
The finishing touches are being applied, including mini-games. The game’s scale is vast. It’s the big one.
In maart van dit jaar doken al vacatures op voor stemacteurs. Het leek erop dat de nieuwe GTA weer een setting zal krijgen in de stijl van San Andreas, maar ook dit blijven geruchten. Wie weet komt de onthulling op de Gamescom in augustus.

 1.   
  Houserz's avatar

  Jezus als dit echt waar is word ik helemaal gek!

  Rockstar is echt heel goed in het geheimhouden van games daar lekt echt nooit info.

  Dus het zou zomaar kunnen 馃榾 het is voor mij nu al GOTY 2012 馃槈

 2.   
  G_Dragon16's avatar

  Rockstar moet ophouden populair te doen met hun GTA serie en het zolang uit te stellen! Geef nou gewoon is informatie of een trailer! (: .. Ze houden nu al 2 jaar stil, beetje te lang als je mij het vraagt!

  Als Vice City word wacht ik wel tot de game 30 euro word, als gta sa word haal ik collectors edition! :D,

 3.   
  Daniel Z's avatar

  ”G_Dragon16″ schreef, "Als Vice City word wacht ik wel tot de game 30 euro word, als gta sa word haal ik collectors edition! :D,"

  Als het echt in dezelfde ‘gangster’-stijl wordt als San Andreas, haal ik hem waarschijnlijk niet eens. Vice City daarentegen met de release.

 4.   
  casartelli's avatar

  Toevallig gister voor het eerst in maanden weer eens door die MP freeroam gegaan met GTA IV. Elkaar zonder doel achterna zitten met Rocketlaunchers en motoren is onovertroffen!

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Als ze al niks hebben laten zien op de E3 dan zijn ze ook niet z贸 ver om de game al uit brengen in 2012. 8)

  Edit: Btw hier zijn intresante GTA 5 Details
  Grand Theft Auto V San Andreas ??? 馃榾

 6.   
  lassieman's avatar

  Daniels_Zwart schreef, "

  ”G_Dragon16″ schreef, "Als Vice City word wacht ik wel tot de game 30 euro word, als gta sa word haal ik collectors edition! :D,"

  Als het echt in dezelfde ‘gangster’-stijl wordt als San Andreas, haal ik hem waarschijnlijk niet eens. Vice City daarentegen met de release."

  Tjah, meningen verschillen 馃槈

 7.   
  craz's avatar

  Daniels_Zwart schreef, "

  ”G_Dragon16″ schreef, "Als Vice City word wacht ik wel tot de game 30 euro word, als gta sa word haal ik collectors edition! :D,"

  Als het echt in dezelfde ‘gangster’-stijl wordt als San Andreas, haal ik hem waarschijnlijk niet eens. Vice City daarentegen met de release."

  San Andreas heeft alleen al op de Playstation-2 17 miljoen keer verkocht, waarmee dat ook gelijk de best verkochte game op de ps2 is. En San Andreas was ook geweldig, dus van mij mogen ze gerust een San Andreas look a like maken. 馃榾

 8.   
  RauserLuLz's avatar

  Weet niet hoe jullie er over denken maar ik heb nog steeds dolle pret met het spelen van GTA IV xD.. Kan niet wachten op GTA V 馃榾

 9.   
  FioranoJC's avatar

  GTA San Andreas, aaah.. Altijd leuk geweest, leuke herinneringen.

 10.   
  Daniel Z's avatar

  @yagamer, ik heb me de eerste tijd ook zeker vermaakt met San Andreas, omdat dit deel een hoop verbeteringen ten opzichte van Vice City betrof. Een aantal ontwikkelingen binnen het genre etc. Alleen, die hele shizzle-zooi trok me al snel niet en ik was toen al vrij vlug terug gestapt op Vice City.

  Lungo schreef, "Weet niet hoe jullie er over denken maar ik heb nog steeds dolle pret met het spelen van GTA IV xD.. Kan niet wachten op GTA V 馃榾 "

  Hier nog een! Online is z贸 ontzettend vermakelijk, doe het nog redelijk vaak met een huisgenoot.

 11.   
  desxeon's avatar

  Ik heb er zin in! lekker scheuren met je auto door de straten.

 12.   
  spychohead's avatar

  san andreas is voor mij de beste uit de gta reeks.
  gta 4 ehh SAAI 1 keer uitgespeeld en verkocht.(snap echt niet wat mensen aan gta 4 vinden,maar tja meningen verschillen.)

  gta 5 in san andreas stijl koop ik bij release,vice city stijl daarentegen nee dan wil ik eerst ingame trailers zien. 馃檪

 13.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ook al word het een remake van san adreas was vet of remake van vice city haal ik hem sowieso gelijk :D, Vice city was ook zo chill die muziek en alles geweldige gewoon san adreas was ook vet maar heel anders weer.

 14.   
  MildBobbySauce's avatar

  ik hoop niet dat Bellic in GTA V speelt vond hem niet zo’n vet Character, laat het maar gewoon CJ zijn in GTA San Andreas 馃榾
  met San Andreas kon je je niet vervelen 馃檪

 15.   
  Rijstekorrel's avatar

  Scarredface schreef, "ik hoop niet dat Bellic in GTA V speelt vond hem niet zo’n vet Character, laat het maar gewoon CJ zijn in GTA San Andreas 馃榾
  met San Andreas kon je je niet vervelen 馃檪 "

  Klopt maar als vice city zo groot was geweest ook niet met die muziek enzo gewoon chill dus maakt mij niet uit 馃榾