CBS: Sega Genesis is gehackt

Waar gaat het heen met de hackers van tegenwoordig? Nadat Sony, Nintendo, de Amerikaanse senaat, Codemasters, Bethesda en zelfs de CIA slachtoffer waren van verscheidene hack-aanslagen is het nu de beurt aan de Sega Genesis! Althans, dat beweert de Amerikaanse nieuwszender CBS. Herinner je de Genesis nog, de console die in het jaar 1990 in Europa verscheen onder de naam Mega Drive.

CBS had natuurlijk moeten melden dat Sega zelf gehackt was en dat de persoongegevens van ongeveer 1,3 miljoen accounts gestolen waren. Door een drastische fout in de organisatie van de CBS, gebruikte de nieuwszender echter een plaatje van de Sega Genesis.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Dit had ik gister al gelezen, samen met het nieuws tot Anonymous en LulzSec nouwen banden met elkaar hebben. Ze zijn verantwoordelijk voor een aantal aanvallen, vooral Lulsec. Ze hebben ook gezegt om meerdere gegevens en vooral gevoelige gegevens van overheden naar buiten te brengen.

  Ze hadden ook duizende inlog gegevens van overheids instellingen, die hadden ze naar buiten gebracht wat ze al weken in hun bezit hadden.

  Genaamd Operation Anti-Security.

  Ze hadden ook bekende porno site’s gehackt, en alle inlog gegevens van members online gezet. Alleen puur om de members op de schandpaal te zetten.

 2.   
  theis's avatar

  wat een gezeik zeg, kunnen ze niet gewoon kadaffi hacken, acite voeren voor tibet of terroristen opsporen?

 3.   
  Kenneloth's avatar

  theis schreef, "wat een gezeik zeg, kunnen ze niet gewoon kadaffi hacken, acite voeren voor tibet of terroristen opsporen?"

  Eens! 🙂

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Pfff blijven ze nou aan de gang

 5.   
  lassieman's avatar

  Word je toch ook gestoord van 😥

 6.   
  DGonlag2's avatar

  theis schreef, "wat een gezeik zeg, kunnen ze niet gewoon kadaffi hacken, acite voeren voor tibet of terroristen opsporen?"

  Zouden ze zichzelf eindelijk eens nuttig maken, in plaats van miljoenen mensen lastig te vallen.

 7.   
  Tadao's avatar

  Nieuw onderwerp voor een Hans Otjes liedje?