Tales of Vesperia blijft exclusieve Xbox 360-game

Tales of Vesperia wordt gezien als een van de beste Japanse RPG’s van deze generatie en werd in het Westen alleen uitgegeven op Microsoft’s Xbox 360. Japanners mochten het spel, samen met een flink aantal toevoegingen, ook op de PlayStation 3 ontvangen. De hoop van veel fans lag erin dat deze verbeterde versie wellicht ook naar ons zou kunnen komen, maar deze droom is nu uiteengespat. Een community manager van Namco Bandai in Europa meldde via Facebook namelijk dat Microsoft had betaald voor exclusiviteit voor Tales of Vesperia.


Het is jammer voor PlayStation 3-bezitters, maar deze kunnen ergens in 2012 nog genieten van Tales of Graces f die naar het Westen komt. Ook Tales of the Abyss moet volgend jaar nog op de Nintendo 3DS verschijnen.

  1.   
    Fabianb's avatar

    Nooit van gehoord eerlijk gezegt :oops:.

    Microsoft is wel goed in dingen exclusief maken, opzich een groot pluspunt van MS.

  2.   
    craz's avatar

    Eigenlijk wel jammer. Heb erg genoten met de Xbox-360 versie en zou de Ps3-versie met extra content ook wel willen spelen.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Fabianb schreef, "Nooit van gehoord eerlijk gezegt :oops:.
    Microsoft is wel goed in dingen exclusief maken, opzich een groot pluspunt van MS."

    Ik ook nooit van gehoord maar ik heb het ook niet op zulke spellen dus geen probleem mee, Ik heb ook nog een 360 voor als ik hem ineens wel wil spelen 😛

  4.   
    WoKingNL's avatar

    Geweldig spel ook voor Co-op vooral, wil het toch nog een keer hebben maar physical copies zijn onmogelijk te vinden, alleen de digitale xbox live copies maar mn hard drive is niet groot genoeg 😛