Analist verwacht twee miljoen verkopen voor Duke Nukem Forever

Analist Arvind Bhatia van Sterne Agee heeft verwachtingen geuit over de verkopen omtrent Duke Nukem Forever. Hij zegt dat de game, die meer dan veertien jaar in ontwikkeling is geweest, tussen de anderhalf en twee miljoen exemplaren zal verkopen. De eerste verkoopdag van de nieuwe Duke was middelmatig in de Verenigde Staten, zo zegt Bhatia.

He expects Duke Nukem Forever to move between 1.5 and 2 million units..
Een reden volgens de analist zou zijn dat Duke Nukem Forever niet officieel van 2K is en dat het ontwikkelproces voorheen ook ver van het bedrijf af stond.

De game mag dan wel magere cijfers krijgen en middelmatig verkopen in Amerika, in Groot-Brittannië en de Benelux staat The Duke prima te floreren in de charts. Een over-de-datum-titel of niet, nostalgie krijgen we bij het lezen van onze review, die Jonah netjes afsloot met een 7,5.

 1.   
  MelvinK's avatar

  ik denk wel dat ze die kunnen bereiken met beetje geluk en wat oude fans 😛

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Nou ik weet het niet hoor, er zijn al best veel reviews uit en de score is zekker lager dan dat GN het gaf.
  In tijd ja, dan kan er best wel twee miljoen worden maar het is niet zo dat elke gamer nu naar de winkel rent om die game te halen.

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Deze game is echt gemaakt voor de fans. Het is gewoon een ouderwetse gameplay, zoals het jaren geleden was. Niks upgrades niks dingen zoek en wat verdienen, nee gewoon lekker schieten op zen Duke Nukem manier.

  Helaas heeft deze game te lage punt gekregen, omdat men het gingen vergelijken met de huidige shooters. Terwijl ik met deze game toch meer plezier beleef als de huidige shooters.

  Ik hoop het voor hun tot ze het halen.

 4.   
  MitchMitcher's avatar

  ben benieuwd hij krijgt aardig lage cijfers maja dit is egt een game voor de fans 🙂