Turkse politie arresteert 32 verdachte Anonymous-leden

Waar vorige week al een aantal potentiële Anonymous-leden zijn gearresteerd in Spanje, daar is het nu de beurt aan Turkije. De politie in dat land heeft reeds 32 verdachte hackers opgepakt die lid zouden zijn van de hackersgroep Anonymous. In twaalf provincies heeft de Turkse politie invallen gedaan waarna de hackers zijn opgepakt en vastgezet.

The raids were a response to distributed denial of service attacks the hacking group is suspected of launching on Turkish telecoms regulators last week.
De invallen zouden een reactie zijn op aanvallen op Turkse regelgevingsinstanties op telecomgebied door de hackers. Overal ter wereld zitten Anonymous-leden verspreid, dus er kan niet gezegd worden hoeveel leden er nog over zijn en waar ze zitten.
We have no idea how many Anonymous members there are left..
Anonymous is uiteraard bekend geworden van de hack op het PlayStation Network, waarna de online service van Sony ruim zes weken plat lag.

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Lekker voor ze.

  2.   
    M@tthijs's avatar

    Anonymous is uiteraard bekend geworden van de hack op het PlayStation Network, waarna de online service van Sony ruim zes weken plat lag.

    En ze zijn natuurlijk bekend van de vele cyber aanvallen op bedrijven die Wikileaks boycotten. 🙂

  3.   
    MelvinK's avatar

    met de dag lijkt ut wel erger aant worden alles word gekraakt, hoelang voordat dit een flink probleem gaat worden ik hoop voor ze dat ze niet te verkeerde mensen oppakken dat zou erg lullig zijn 🙁

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dat worden hoge boetes en lange gevangenis straffen.
    NET GOED!! Als je man’s genoeg bent om zoiets te flikken kun je er zekker van op aan dat de
    consequenties hoog zullen zijn, ik heb geen met ze medelijden. 8)

  5.   
    irapi's avatar

    Haha mooi voor ze hopelijk zitten ze binnenkort allemaal in de cel en ook voor een flinke tijd 😉

  6.   
    FioranoJC's avatar

    Gewoon het internet met rust laten, mensen hun privé gegevens stelen van site’s en van alles en nog wat platleggen, is een misdaad. Opsluiten, sleutel weggooien.

  7.   
    cool ice's avatar

    mooi! hopelijk krijgen ze nu ook een goeie straf en leren ze ervan. 🙂

  8.   
    GENERAL_DS's avatar

    ”Black13″ schreef, "mooi! hopelijk krijgen ze nu ook een goeie straf en leren ze ervan. 🙂 "

    Inderdaad. 😆

  9.   
    Moon-Hero's avatar

    Pak aan.

  10.   
    Defensie's avatar

    dit wordt ze betaald gezet

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    The Dutch Army schreef, "dit wordt ze betaald gezet "

    Idd vind ik ook een beetje mensen ze gegevens stelen en online zetten sorry hoor maar zoiets doe je niet, Ze denken ook niet na denken o leuk fun maar als hun gegevens overal te downloaden zijn vinden ze het ook niet leuk.

    Dit gaat goed als ze nu ook die LulzSec effe vinden en opsluiten die mensen die hackt ook alles tegenwoordig, Zeggen ze bij sommige ja hun mogen we graag dus deden ze niks op het internet zetten maar de rest gewoon iedereen ze gegevens jatten.

    Dus dit gaat de goeie kant op 😀

  12.   
    locoferry's avatar

    jullie doen alsof ze een moord hebben gepleegd een beetje minder mag ook wel

  13.   
    starpc.nl's avatar

    halo ik ben het minder eens met alle reacties hier boven

    maar eest dit ik ver w8 dat ik naa dezen post reacties krijg zo als je bent zelf een anonymous lid.
    ik wil daarom nu zegen nee dat ben ik niet.

    iedereen hier boven klaagt over anonymouse en dat ze het psn (play station network ) hebben ge kraakt. en dat het psn 6 maanden offline was. maar weeten julie ook de reden dat anonymous dat dee… aan de reacties hier boven tezien ..,,nee

    simpel gezegt. ze haden het psn eerst ge pre hackt , dat wilt zeggen dat ze de psn server binne waren maar nog niks haden gedaan. zij hebben toen het uitgelegd aan sony. en sony zij dat het on mogelijk was integendeel geloof ik dat ze anonymous hebben aan gegeven . dat heeft gelijd tot de plat leging van het psn net werk. toen sony het weer op de rit had heeft anonymous het op nieuw geprobeet met de zelvde gevolgen . het lag aan de beveiliging van het psn

    het publiekelijke maaken van de gegevesns dat vind ik inder daat ook niet goed. maar geeft wel aan dat ze gemakelijk via psn verkrijg baar waren.

    anonmous doet ook goede dingen…..wat dan zal u denken. zo als u heef t gemerkt en ge hoort wilde regering het internet gaan censureren. dat beteken dat alles wat je op internet plaatst inhoudelijk

    1. geen slect taal gebruik mag bevaten
    2. geen music mag bevaten als voorbeeld een dansende baby . die danst op billy jean van mj
    3.blogers dmv video niet meer mag
    4.coveren van liedjes en posten op youtube
    ezv delijst word daar telang voor maar simpel . het internet word saai.

    als de regering dit door laat gaan. en hier genoemde dingen zijn niet meer mogelijk. dan maakt anonymousze weer mogelijk.

    doelvan anonymous

    is niet de wereld terroriseren. maar de regering te laten zien waar lekken zitten zo als het psn. dank zij hun is het nu beter beveiligd heeft sony een hoop geld gekost . haden ze even naar anonymous geluisterd dan had het goed kopper gekund.
    als anonymous wilt kunne ze alles plat legen. ik bedoel dat we gewoon 6 manden geen psn/msn/marktplaats/google/ebay/nu.nl/gamersnet/smulweb/ezv……. valt het kwartje juist ze leggen gewoon het World Wide Web oftewel WWW plat. en naar inschatting denk ik dat anonymous een soort gelijk iets gaat doen. als de regiring dit boven genoemde voorstel gaat uit voeren dan denk ik dat anonymous dat zeker doet. warom . om dat inter net dan toch geen klap meer aan is . dan kan je het toch beter offline halen

    een beetje of topic maar ik woow het even melden

    greet starpc. en berigt me als je het er niet – wel mee eens bent of vraagen heb