Sony weet dat cross-game chat een groot verlangen is

Sony Computer Entertainment heeft niets te zeggen over een mogelijke update voor de PlayStation 3, waarin cross-game chat verwerkt zit. De feature, waarbij je met elkaar kunt chatten ongeacht welke game je speelt, is onlangs aangekondigd voor de nieuwe handheld van Sony, de PlayStation Vita, maar het Japanse bedrijf houdt de lippen stijf over de feature voor de PlayStation 3.

No, [there are] really not any new announcements to put on that. We know that it’s a huge thing out there. We have continued to do much R&D in the area, but we don’t have anything to announce right now.
Dit is frappant, gezien Sony er wel van op de hoogte is hoe erg gamers verlangen naar de feature. Sony is echter nog steeds bezig met onderzoeken, maar er kan momenteel geen aankondiging over gedaan worden.

  1.   
    MelvinK's avatar

    dit is tog echt iets datk mis op de ps3 man , laat maar snel een update komen met cross game chat 😀

  2.   
    squidgyboy's avatar

    dat is toch een van de grote voordelen met een xbox. ik hoop dat ps3 dat ook gaat krijgen.

  3.   
    Extremegamer's avatar

    Huichelaars die het er zijn, de ps vita zal nooit zo goed verkopen als de ps3 heeft gedaan, dus waarom niet eerst de crosschat uittesten op de geharde ps3 veteraan? Nee, ze brengen het eerst uit op een gloednieuw systeem die waarschijnlijk zoals elk nieuw systeem te kampen heeft met kinderfouten.
    Ondertussen zou je denken dat ze zich nog steeds schuldig voelen voor al die problemen. Dan zou je de klant wel tevreden kunnen houden met een nieuwe feature waar de meeste voor naar de concurrent zijn overgestapt. En dan nog hopen dat ze het niet gaan uitmelken en er een betaalde service van gaan maken waarvoor je ps plus nodig hebt.

  4.   
    PixelShooter's avatar

    extremegamer schreef, "Huichelaars die het er zijn, de ps vita zal nooit zo goed verkopen als de ps3 heeft gedaan, dus waarom niet eerst de crosschat uittesten op de geharde ps3 veteraan? Nee, ze brengen het eerst uit op een gloednieuw systeem die waarschijnlijk zoals elk nieuw systeem te kampen heeft met kinderfouten.
    Ondertussen zou je denken dat ze zich nog steeds schuldig voelen voor al die problemen. Dan zou je de klant wel tevreden kunnen houden met een nieuwe feature waar de meeste voor naar de concurrent zijn overgestapt. En dan nog hopen dat ze het niet gaan uitmelken en er een betaalde service van gaan maken waarvoor je ps plus nodig hebt."

    Je kan het ook andersom bekijken. Ook die cross-game chat zal wel nog de aanwezige bugs bevatten. Release je dit dan onmiddellijk op een groot platform, de PS3, dan krijg je een massale stroom van een heel stel kinderen die steen en been klagen dat de feature niet werkt. Juist daarom hebben ze ervoor gekozen om het eerst op een – relatief gezien – klein platform te testen en zien hoe het daar loopt.
    Ook denk ik dat Sony momenteel het harde werken ’n beetje beu is. I mean, het hele PSN terug online krijgen, het Welcome Back-programma implementeren en nu onmiddellijk weer beginnen aan zo’n heel chatgebeuren. Het is allemaal moeillijk realiseerbaar in ’n paar weken 🙂

    Langs de andere kant, als ze nu onmiddellijk een goede beveiliging hadden opgezet en ’n beetje meer naar de community hadden geluisterd, hadden ze misschien niet met zoveel brokken gezeten als nu.. 🙄

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zou leuke toevoeging zijn voor de ps3 🙂

  6.   
    See4urSelf's avatar

    Een groot gemis! Ik dacht dat er aan gewerkt zou worden tijdens de PSN downtime?!

  7.   
    Extremegamer's avatar

    Wow, daar heb ik gwn geen woorden voor, het lijkt me nogal logisch dat ze werkten aan het psn weer online krijgen en de beveiliging aangezien ze met iedere dag een aanzienlijk bedrag verlies draaiden