Sony registreert PSVita, PlayStation Vita als handelsmerk in Europa

Het is al vrijwel zeker dat de officiële naam van de Next Generation Portable de PlayStation Vita zal gaan heten. Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) heeft namelijk vrijdag twee handelsmerken geregistreerd, te weten PSVita en PlayStation Vita.

Verwacht vannacht om 02:00 tijdens de presentatie van Sony maar heel wat te zien van deze nieuwe handheld van Sony die een zeer interessante line-up belooft te gaan hebben.

En klets dan, als je toch kijkt, gezellig mee op de GN Chat, die gedurende de persconferenties online zal zijn om jullie de gelegenheid te geven te reageren op onthullingen en ander nieuws.

  1.   
    MelvinK's avatar

    ben wel benieuwt naar deze handheld , alleen hoop ik echt dat ze er niks aan gaan downgrade 🙁 , omdat ze willen concureren met nintendo’s 3ds , maak gewoon een beter aparaat en het zal verkopen 😀

  2.   
    DGonlag2's avatar

    Lijkt me sterk dat ze nu nog gaan downgraden. Ze hebben al teveel gameplay vrijgegeven. Dan zouden ze de consument bedriegen, en daar dan weer geld mee verliezen. Lijkt me sterk dat ze dat zouden doen.
    Misschien is de gameplay wel al van de gedowngrade versie, wat me sterk lijkt, maar denk dus ook niet dat dat gaat gebeuren.

    Overigens wel een leuke naam. Ik denk dat PSP niet een al te geweldige naam heeft opgedaan in europa en amerika als handheld. NGP lijkt daar weer te veel op. Vind het dan ook wel logisch dat ze voor een nieuwe naam kiezen om het weer ‘leven in te blazen’.

  3.   
    rubenat's avatar

    Het lijkt me echt wel een mooi dingetje, maar ze moeten het ook gewoon NGP noemen

  4.   
    KgUnl!mited's avatar

    hmm… heb pww, dus 02:00 gaat hem niet worden:(

  5.   
    Petor's avatar

    De PSV! Ik vind het fantastisch! 😀

  6.   
    soldierarjan's avatar

    ik vind ngp beter klinken maar wend messchien wel.
    jammer dat vannacht niet kan kijken morgen weer om 7 uur op werk zijn.
    maar rekenmaar op dat me wekker eerder staat zodat veel nieuws kan lezen voor werken.