Demo van Duke Nukem Forever hint naar drie DLC packs

Gamers die lid zijn van de First Acces Club kunnen sinds 3 juni al aan de slag met de Duke in de demo van Duke Nukem Forever. Een paar gamers hebben echter nog wat meer gedaan dan alleen met grof geweld en krachtige uitspraken aliens uitroeien. Het bestand van de demo lijkt namelijk al zeer veel informatie over de game zelf te bevatten die vanaf tien juni in de winkels ligt.

Naast onder meer een complete lijst met achievements, cheat codes en het levelsysteem dat gehanteerd zal worden, zouden er in het bestand sporen gevonden zijn die wijzen op drie DLC packs.

De eerste zal een wapen-update vormen en voegt de ‘Big Freaking Gun’, de minigun, noobtube en stickygrenade toe aan de game. De tweede lijkt specifiek op de multiplayer gericht te zijn en voegt naar verluidt drie mappen met een tot nu toe geheimzinnige naam toe, te weten DM-EDFBase, DM-LKR en DM-Map3. Het derde pakketje aan nieuwe content zal het volgende behelsen: vijftien nieuwe singleplayer-mappen, een bus, karaoke machine, de mogelijkheid om een potje hand te drukken en het wapen de Impegrenader.

Geruchten over een zingende Duke zouden door de toevoeging van de karaoke machine bevestigd kunnen worden. Voor de rest is het maar afwachten in hoeverre de hier gepresenteerde informatie juist is.

  1.   
    ms13694's avatar

    Een zingende Duke 🙄

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik wil ook die demo spelen kan niet wachten 😀