Darksiders II zal inderdaad in 2012 verschijnen; eerste informatie beschikbaar

THQ heeft officieel bevestigd dat de opvolger van Darksiders er aan zit te komen en er is nu meer informatie over het actiespel vrijgegeven. Het Amerikaanse gamesblad Game Informer heeft de scoop, want Darksiders II vormt de cover van de juli-uitgave van het magazine.

Eerder wisten we al te melden dat Darksiders II een ander hoofdpersonage zal hebben dan het eerste deel, maar we wisten nog niet wie dit was. Waar de eerste Darksiders draaide om War, een van de vier Rijders van de Apocalyps, zal het vervolg gaan om een andere rijder, namelijk Death, in een verhaal dat parallel loopt aan de gebeurtenissen van het eerste spel. De game zal Death door verscheidene lichte en duistere werelden sturen terwijl hij War probeert te verlossen, gezien deze wordt beschuldigd voor het te vroeg starten van de Apocalyps.

De wereld van Darksiders II zal veel groter zijn dan die van diens voorganger en zal een systeem bevatten waarin je wapens en uitrusting volledig kunnen worden geüpgraded. Tevens zullen er grotere en meer uitdagende kerkers aanwezig zijn. Artwork van Joe Madureira van de nieuwe protagonist valt hieronder te bewonderen.


Darksiders zou ergens in 2012 multiplatform verschijnen en daar is gelukkig niets aan veranderd.

 1.   
  M@tthijs's avatar

  Helaas zal THQ waarschijnlijk Darksiders II niet vertonen op de E3.

 2.   
  Hitman047's avatar

  Death is zoveel toffer dan War! 8)

  Persoonlijk lijkt Strife me een nog vetter personage, maar die zien we misschien nog wel in een volgend deel, eerst deze maar eens afwachten. 😉

 3.   
  Carmen07's avatar

  Klinkt weer heel gaaf 🙂

 4.   
  Fat Hobbit's avatar

  ik heb deel één ook gespeelt en vaak over gespeelt en dat zal ook gebeuren in deel twee =D