De E3 verwachtingen van: Richard Leurs


ightWat ik verwacht van de E3? Veel, heul veul! Komend half jaar zal een mooi game jaar worden en ook 2012 staat te springen. Dat gaan we zeker op de E3 2011 terug zien. Ik ga hier gewoon enkele wensen, verwachtingen en liefdeskreten neer gooien, want ik kan pagina’s vol over de aankomende E3 typen. Laten we beginnen met Batman: Arkham City. Ik verwacht dat we veel van het spel te zien gaan krijgen en ik kan niet wachten op nieuwe details. Daarnaast zal Ubisoft voluit over Assassin’s Creed Revelations gaan praten. Sappige details over de singleplayer en multiplayer en waarschijnlijk de eerste echte trailer. Ook Metro 2033: Last Light van THQ zal aanwezig zijn en voor het eerst aan het publiek getoond worden. Hetzelfde geldt voor Hitman: Absolution, Soulcalibur V en The Darkness 2.

eftDit zijn al heel wat games, maar mijn lijstje houdt nog niet op. Ik verwacht namelijk ook dat BioShock: Infinite grootst getoond zal worden. We hebben al een klein stukje kunnen zien, maar deze E3 komt de grote klapper. Hetzelfde geldt voor Mass Effect 3, want ook daar zullen we op de E3 veel over te weten komen. Verder wil ik nog Battlefield 3, Uncharted 3: Drake’s Deception, SSX en Need for Speed: The Run noemen, want ook hier verwacht ik veel heerlijkheden over te horen. Ten slotte bid ik tot de goden dat ArenaNet met nieuwe informatie over Guild Wars 2 op de proppen komt. Een releasedatum of bèta misschien? Het kan ook goed dat NCsoft hier tot de Gamescom mee wacht, want ook vorige jaar haalde het bedrijf dat trucje uit.

ightNou ja ik zeg net wel ten slotte… maar ik heb het eigenlijk alleen nog over de games gehad die al aangekondigd zijn. Ik verwacht namelijk ook weer een lading met games waar we nog weinig over weten. Niet alleen deeltjes drie, want waar de E3 2010 in het teken van deeltjes twee stond zijn dat dit jaar de deeltjes drie, maar ik hoop op enkele nieuwe franchises. Bijvoorbeeld enkele mooie exclusives voor de Xbox 360. Sowieso denk ik dat Microsoft iets voor ons in petto heeft, want het bedrijf is de laatste tijd wel heel opvallend stil. Hoogstwaarschijnlijk komt het bedrijf met enkele mooie titels voor Kinect, maar ik hoop op meer dan dat. Enkele mooie hardcore titels voor de console, zoals Alan Wake een goed voorbeeld was. Ik zal tijdens de persconferentie van Microsoft klaar zitten. Natuurlijk woon ik virtueel ook alle andere persconferenties bij.

Er is ook nog de Wii 2/Project Café. Ik kan er veel over zeggen, maar het mag duidelijk zijn dat de E3 van Nintendo helemaal in het teken van deze console staat. De console krijgt een volledige onthulling en we krijgen weer iets unieks te zien. Ik verwacht dat het weinig met de Wii te maken zal hebben en weer iets heel nieuws doet. Sony blijft natuurlijk niet achter en deze E3 zal voor hun in het teken van de NGP gaan staan. Het bedrijf zal de handheld groots gaan laten zien, want we weten allemaal hoe het met hun eerste handheld afliep. De besturing zal voor alle bezoekers van de beurs uit te proberen zijn en we krijgen veel over de aankomende games te horen, Welke van mijn vele verwachtingen waarheid worden maakt niet uit, want het mag duidelijk zijn. Deze E3 gaan we los!

  1.   
    Sa.'s avatar

    Helemaal mee eens! 😆

  2.   
    G_Dragon16's avatar

    We want gta 5 < 3 Nieuwe Grid zal ook vet zijn!

  3.   
    R1chardTM's avatar

    ”G_Dragon16″ schreef, "We want gta 5 < 3 Nieuwe Grid zal ook vet zijn!"

    Misschien zal er een kleine onthulling in de vorm van een logo tijdens een persconferentie zijn, maar Rockstar houdt een echte aankondiging altijd in eigen hand en heeft daar voor zijn eigen event. Als het spel daadwerkelijk komt verwacht ik enkele weken na de E3 de echte aankondiging. Het is in ieder geval wel tijd voor een nieuwe GTA.

  4.   
    ChielB's avatar

    In 2006 had Peter Moore (toen nog werkzaam bij Microsoft) de onthulling van het GTA IV-logo als tattoo op zijn arm en wat eerste informatie. Zoiets zou dit jaar natuurlijk ook goed passen als iemand van Microsoft de eerste prille onthulling doet, al zal Rockstar allicht ook eerst vooral aandacht nog op de nieuwe Max Payne willen vestigen.

  5.   
    G_Dragon16's avatar

    ChielB schreef, "In 2006 had Peter Moore (toen nog werkzaam bij Microsoft) de onthulling van het GTA IV-logo als tattoo op zijn arm en wat eerste informatie. Zoiets zou dit jaar natuurlijk ook goed passen als iemand van Microsoft de eerste prille onthulling doet, al zal Rockstar allicht ook eerst vooral aandacht nog op de nieuwe Max Payne willen vestigen."

    Ja wil ook van Max Payne wel meer zien, heb nu nog geen goede hoop in deel 3;P
    Rockstar wacht nu al zover ik 2 jaar met gta5 word is tijd voor trailer of setting te wete