GN U-Preview: Saints Row The Third


Met de E3 in zicht zijn we op de redactie druk bezig om leuke, nieuwe dingen te bedenken en dat resulteert nu in de GN U-Preview! In GN U-Previews vragen wij aan jullie wat jullie willen weten over de games die Peter en Michiel in Los Angeles gaan checken. Kortom, jullie zijn onze baas en sturen ons op pad met een opdracht! Welke nieuwe features kunnen we verwachten, welke personages krijgen we te zien, hoe lang is de game, hoe verschilt het van de concurrentie, is er extra aandacht voor een PC-versie?

Kortom, jullie bepalen wat wij gaan onderzoeken en wij gaan op zoek naar antwoorden! Om het overzichtelijk te houden hebben we een aantal van de grotere games uitgezocht voor de U-Previews. En deze keer is het de beurt aan… Saints Row: The Third.

Saints Row… hate it, or love it. De lompe, vaak puberale en vooral hele foute actie en humor van de game slaan in elk geval bij een grote groep aan. Het is dan ook niet gek dat Saints Row 2 een opvolger krijgt en wel in de vorm van Saints Row: The Third. Wat wil jij straks lezen in de preview van deze derde Saints Row-game? Roept u maar!

Je kunt je vragen kwijt onder dit nieuwsbericht, of stel ze aan Michiel en Peter op Twitter via @chielb en @PetorGN. De Twitter-accounts zijn uiteraard ook een ideale manier om straks tijdens de E3 ‘real-time’ op de hoogte te zijn van alle activiteiten van de heren op de beursvloer (en tijdens de vele after-party’s).

P.S. Soms mag een ontwikkelaar nog niet alles verklappen, maar we doen ons best!

 1.   
  superdedupe's avatar

  behoud saints row zijn cartooney stijl of gaan ze, zoals eerder een keer gezegt, de realistische kant op?
  zit er weer character creation in de game?

  EDIT: de trailer laat al een cartooney stijl zien zie ik nu.

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Wat is het extreemste dat in de game zit? Kan je weer met zo’n mestkar rondrijden? ๐Ÿ˜›

 3.   
  axieikwilsushi's avatar

  Zit stilwater nog steeds in de game? Zijn de graphics veranderd naar een andere stijl?
  Hoe groot is de in-game wereld? ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

 4.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Gaan ze de pc versie beter stabiliseren dan deel 2? Want deel 2 op de pc had best wel vervelend lag. Hoe zit het met custumizen van je gang? Zijn er meer custumise opties dan deel 2?

 5.   
  gatemaster64's avatar

  moet eerst saints row 2 dan nog uitproberen voor dat ik deze koop ๐Ÿ˜€

 6.   
  Sa.'s avatar

  Deel 1 en 2 nooit gespeeld maar als ik de trailers bekijk ziet het er wel aanlokkelijk uit ๐Ÿ˜ณ

 7.   
  Tom's avatar

  Saints Row 2 had voor zijn tijd in mijn ogen de vloeiendste co-op ervaring. Hoe zit dat in het derde deel: met hoeveel man kunnen we samenspelen en wat kunnen we dan zoal samen doen?