Zelda Universe opgedoken

Op de site van het Entertainment Software Rating Board is Zelda Universe opgedoken. Dit mysterieuze spel, dat een E voor Everyone rating heeft gekregen, staat in de lijst als game van Nintendo voor het platform “Online”.

Kijkend naar de titel en de kleine details die er bekend zijn, is een online Zelda MMO een wilde gok, maar dat lijkt onwaarschijnlijk gezien Nintendo’s houding naar online gaming de laatste jaren. Omdat “Online” als platform wordt opgegeven zou het niet onlogisch zijn dat we hier met een browsergame te maken hebben, ware het niet dat de ESRB geen webcontent beoordeelt.

Misschien is de game wel gerelateerd aan de 25th Anniversary Series, welke later dit jaar uitkomt. Nintendo CEO Satoru Iwata kondigde tijdens zijn GDC keynote in maart aan dat hij iets speciaals in de planning had voor dit evenement. Het zou ook gewoon een foutje kunnen zijn, maar let wel: een product moet fysiek bestaan voordat de ESRB het beoordeelt.

Misschien komen we hier iets meer over te weten op de aankomende E3.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Misschien komen hier iets meer over te weten op de aankomende E3.

    Wie?

  2.   
    Hitman047's avatar

    Alfa Warrior schreef, "

    Misschien komen hier iets meer over te weten op de aankomende E3. "

    Wie?

    We ๐Ÿ˜›

    OnTopic: Hmm, ik betijfel of een Zelda MMO iets gaat worden…

  3.   
    WoKingNL's avatar

    Het is bekend dat dit een Zelda website was, nintendo die vraagt zelfs voor hun websites esrb ratings.

  4.   
    firehopper211's avatar

    Ik heb hier jaartjes terug ook over gehoord, maar daar is niks van terecht gekomen. zou dit dan toch van de grond komen… ๐Ÿ™„

  5.   
    VybzKiller's avatar

    Een MMO zie ik niet zo snel gebeuren eigenlijk. Wat vet zou zijn is alle fight/sword moves en attacks erin gooien, dat je dan online kunten zwaardvechten ๐Ÿ˜›

  6.   
    ShadyXL's avatar

    Ik zie niet zo snel een MMO van Zelda.