Meer Uncharted NGP details volgende week

Een aantal dagen voor de E3 krijgen we meer te horen over de NGP-titel Uncharted. Op 2 juni krijgen we meer details omtrent de game, zo laat Sony Computer Entertainment weten.

Sony’s confirmed that more details on Uncharted NGP will arrive on June 2.
Al eerder werd bekend dat Uncharted voor de NGP zich voor de gebeurtenissen van Uncharted: Drake’s Fortune afspelen. Wij zijn daarom erg benieuwd wat hier de bedoeling van is en misschien komen we nu eindelijk te weten hoe Drake ooit zijn avonturen is begonnen, met Sully aan zijn rechterzijde.

 1.   
  soulzx3's avatar

  wel populair tegenwoordig het aankondigen van iets dat ze gaan aankondigen ;P beetje raar imo. 😆

 2.   
  DGonlag2's avatar

  ”soulzx3″ schreef, "wel populair tegenwoordig het aankondigen van iets dat ze gaan aankondigen ;P beetje raar imo. 😆 "

  Precies ja, dat vind ik ook. Aankondiging van een aankondiging. Het moet toch niet gekker worden. Beetje jammer ook, zo is de surprise er een beetje vanaf. Niet meer spontaan en verrast worden door onverwacht nieuws.

 3.   
  rubenat's avatar

  ”DGonlag2″ schreef, "[quote=”soulzx3″]wel populair tegenwoordig het aankondigen van iets dat ze gaan aankondigen ;P beetje raar imo. 😆 "

  Precies ja, dat vind ik ook. Aankondiging van een aankondiging. Het moet toch niet gekker worden. Beetje jammer ook, zo is de surprise er een beetje vanaf. Niet meer spontaan en verrast worden door onverwacht nieuws. [/quote]
  Het onverwachte nieuws was idd altijd leuk. Moet gewoon weer komen.

  Wel leuk dat er weer meer infornatie komt.Heb al zij om de ngp in mijn handen te hebben, met uncharted