DiRT 3 niet online speelbaar door problemen met de PlayStation Store

Het is momenteel nog niet mogelijk om de nieuwste rally game DiRT 3 online te spelen op de PlayStation 3. Dit komt omdat men een Codemasters VIP Pass nodig heeft welke verkregen moet worden via de PlayStation Store. Wanneer de PlayStation Store weer online gaat is nog onduidelijk, aldus Sony:

The latest information I have on PlayStation Store is that we are aiming to have it live by the end of May.
Het is een vervelende situatie waarop Codemasters communications manager Andy Gray het volgende heeft gezegd:
But we are positive that everything is being done to rectify the service as soon as possible.
De DiRT 3 VIP Pass is gratis voor iedereen die de game in de winkel koopt. Voor mensen die de game tweedehands kopen kost deze VIP Pass 800 Microsoft Points of € 9,99 in de PlayStation Store.

  1.   
    huntedjohan's avatar

    is het niet mogelijk op een andere manier die vip key toe te wijzen aan eigenaars van dirt3? zou er zelf behoorlijk van balen als ik dit spel gekocht zou hebben maar niet online kon. is het netwerk eindelijk online kun je nog niet online omdat de winkel gesloten is!

  2.   
    graafjapie's avatar

    huntedjohan schreef, "is het niet mogelijk op een andere manier die vip key toe te wijzen aan eigenaars van dirt3? zou er zelf behoorlijk van balen als ik dit spel gekocht zou hebben maar niet online kon. is het netwerk eindelijk online kun je nog niet online omdat de winkel gesloten is! "

    Volgens mij moet dit wel te doen zijn, had hetzelfde probleem met mortal kombat, kon mijn code niet invoeren, kon alleen een 2 day free trial spelen, maar een paar dagen gelden kon ik ineens wel online spelen, al is dat in mijn geval niet echt een goed idee, wat werd ik afgemaakt daar zeg haha.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    huntedjohan schreef, "is het niet mogelijk op een andere manier die vip key toe te wijzen aan eigenaars van dirt3? zou er zelf behoorlijk van balen als ik dit spel gekocht zou hebben maar niet online kon. is het netwerk eindelijk online kun je nog niet online omdat de winkel gesloten is! "

    Sommige spellen doen het niet omdat ze iets van de store nodig hebben en die komt eind mei en dat is het al bijna, En waarom zou je balen online is niet alles hoor er zit ook een story mode in een spel kan je je ook goed mee vermaken gamen draait niet alleen maar om online spelen.

  4.   
    cool ice's avatar

    ik zou me niet druk maken. over een paar dagen is de store vast wel weer online. 🙂

  5.   
    DGonlag2's avatar

    Carlos0_0″][quote=”huntedjohan schreef, "is het niet mogelijk op een andere manier die vip key toe te wijzen aan eigenaars van dirt3? zou er zelf behoorlijk van balen als ik dit spel gekocht zou hebben maar niet online kon. is het netwerk eindelijk online kun je nog niet online omdat de winkel gesloten is! "

    Sommige spellen doen het niet omdat ze iets van de store nodig hebben en die komt eind mei en dat is het al bijna, En waarom zou je balen online is niet alles hoor er zit ook een story mode in een spel kan je je ook goed mee vermaken gamen draait niet alleen maar om online spelen.[/quote]

    Bij sommige spellen misschien wel. Maar bij shooters gaat het mij om de multiplayer. Singleplayer speel ik een keer en houd het dan voor gezien. Dusja, als je dan niet online kunt is het wel klote.

  6.   
    gragon3's avatar

    Moet je eens wat anders spelen dan shooters, of een shooter met een goede singleplayer zoals Bioshock bijvoorbeeld 😛

  7.   
    ps3 gek's avatar

    Het is idd behoorlijk klote. Je krijgt een VIP pass waarbij je bij sommige events extra teams en autos kunt kiezen, alleen moet je deze activeren via de PS store… ja balen 😛