Open Beta van APB: Reloaded gaat vandaag van start

De open bèta van APB: Reloaded had eigenlijk vorige week al van start moeten gaan, maar deze werd toen uitgesteld. Nu krijgen wij de mogelijkheid om er vandaag mee aan de slag te kunnen.

Het ontwikkelingsteam van APB: Reloaded laat op haar blog weten dat de open bèta van de game vandaag officieel begint. Met deze bèta probeert de ontwikkelaar alle fouten uit het spel te kunnen krijgen, voordat de game officieel gelanceerd wordt in juli. Aanmelden voor de bèta zou vanaf later deze dag kunnen via de officiële website.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ben na 1 week gestopt met de Closed Beta, wat een bagger. Dacht echt tot ze het spel tot een nieuw niveau wisten te brengen. Maar helaas het spel is nog altijd niet goed….

    Vooral het aantal irritante spelers wat er rond lopen, nou tot het gratis is word het nog erger. Naar een aantal dagen gestopt, en het schieten is gewoon 10x niks.

  2.   
    gragon3's avatar

    Vind het wel lachen (closed beta) Hij crasht af en toe en idd het schieten klopt niet helemaal en ze laten je niet goed zien hoe de game werkt… bijv auto’s customizen of je kleren.. voor de rest is hij wel ok

  3.   
    Fox's avatar

    Ik heb het echt spel gespeeld…. Vind het nog altijd genaaid dat ik niet eens mee mocht doen aan de clozed beta…

  4.   
    vulstar's avatar

    Fox schreef, "Ik heb het echt spel gespeeld…. Vind het nog altijd genaaid dat ik niet eens mee mocht doen aan de clozed beta… "

    Ja zo vond ik het weer genaaid dat je je oude character mee zou kunnen nemen in de closed beta via zoon website. Maar beta characters van de eerste beta van de vorige uitgever telden dus weer niet mee. 😡
    En de gameplay is nogsteeds bagger xD laat ze die 1v1 2v2 missies er maar uit slepen en minimaal 3v3+ missies doen, want dat waren de enige leuke missies.
    Maar zowiezo wereld is te klein 100 man per instance, je moet met clans van 15+ persone op 1 instance kunne zitte en dan clanwars kunne doen, maar iedereen speelt individuel waar deze game gewoon hard op zijn bek gaat kwa fun.

    En niet te vergeten lags en rare bugs.

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Vergeet ook niet de vele irritante spelers wat er rond lopen. Vooral Griefters, of hoe je die personen noemt. Gaan ze met vrachtwagens alles omver rijden, en vooral in missie’s is dit zwaar irritant. Gaan ze jou blocken of al jou auto’s vernietigen.

    Verder zijn er ook bepaalde groepen die in een missie zitten, en vervolgens *vrienden* wat niet in de missie zitten om mee te laten spelen. Zo kan jij die *vrienden* niet afschieten en gaan ze ook bijv jou omver rijden met auto’s, jou blokken en jou positie doorgeven of jou irriteren.

    Dit heb ik zovaak meegemaakt, en het verziekt gewoon het spel.

  6.   
    Fox's avatar

    Lol… Waar jullie over praten heb ik echt nog nooit last van gehad… Nu zijn er ook iets van 25 servers met 100 mensen intotal per district 😛 .. ze zitten zekker allemaal in een andere district xd. Het spel is wel goed hoor… APB was niks vergeleken APBR, wel jammer dat de weapons niet meer perm zijn waardoor je de hele tijd geld moet uitgeven aan weapons… Maarja het is maar 3k en dat heb je binnen 1 uur wel weer terug.