Starhawk krijgt beta en split screen modus

Na het overweldigende succes van Warhawk, een van de populairste PSN-titels ooit, kwam het niet als een grote verrassing dat Lightbox Interactive vorige week Starhawk aankondigde. De setting daarentegen hadden slechts weinigen zien aankomen: het spel zal zich volledig afspelen in de ruimte. We kunnen helaas pas volgend jaar aan de slag met de volledige versie van Starhawk, maar Dylan Jobe, president van LightBox Interactive, heeft zojuist bevestigd dat de game nog voor de release een beta zal krijgen.

There will be a beta but we just can’t talk any specifics right now – stay tuned to the blog for more info… I assure you we are all excited to get people playing the game.
Waar Warhawk enkel over een multiplayer beschikte, zal Starhawk zowel een singleplayer als multiplayer modus bevatten. Bovendien zal je het spel samen met een vriend offline in split screen kunnen spelen. Op de vraag of de game ook PlayStation Move ondersteuning zal krijgen, had Jobe een duidelijk antwoord: “Nee.” Starhawk staat gepland voor een release in 2012.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Een splitscreen modus is altijd fijn om te horen. Geen Move-ondersteuning is wel weer een beetje jammer, ik wacht nog altijd op echte Move-toppers.

  2.   
    GENERAL_DS's avatar

    mr.black schreef, "Een splitscreen modus is altijd fijn om te horen. Geen Move-ondersteuning is wel weer een beetje jammer, ik wacht nog altijd op echte Move-toppers."

    Killzone 3, socom? toch mooie games.

    Ik geloof bf 3 ook, maar dat weet ik nog niet zeker, het zouden ook geruchten kunnen zijn. 😕

  3.   
    Update's avatar

    Mhh.. vind Move toch al niet zo bijzonder, ben niet zo’n voorstander van het hele bluetooth/wii/move control gebeuren… Geef mij maar een controller of muis+keyboard…..