Gamersnet.nl

Assassin’s Creed: Revelations introduceert nieuwe personages

In Assassin’s Creed: Revelations mogen we oude bekenden begroeten, maar er zullen uiteraard ook de nodige nieuwe personages geïntroduceerd worden. Ubisoft heeft ons nu een tipje van de sluier laten doorschemeren met vier nieuwe en interessante karakters, elk met een geheel eigen rol.

Ezio staat ditmaal in de rol van sluipmoordenaar naast Manuel Palaeologos, een weelderige Byzantijn die tegengehouden wordt in zijn politieke macht door de opkomst van het Ottomaanse Rijk. Hij heeft mogelijk connecties met de rivalen van Ezio, de Tempeliers. Het tweede personage in Revelations is Sofia Sorto, een geliefde van onze oude Ezio en deze schone jonkvrouw is gebaseerd op het schilderij ‘Portrait of a Young Venetian Woman’ van Albrecht Durer. Ezio worstelt met het onthullen van zijn rijke verleden en ware identiteit in de Orde van de Sluipmoordenaars.

Tevens gaat de assassijn de confrontatie aan met Prince Suleiman die we in zijn jonge jaren mogen meemaken. Deze prins is in conclaaf met zijn familie over de rol van volgende heerser van het Rijk. Of Ezio hier last of profijt van zal krijgen, kunnen we nu alleen maar over gissen. Het laatste personage dat onthuld is, is Yusuf Tazim, een tegenhanger van Ezio. Tazim is immers ook een Master Assassin en een vriendschappelijk rivaal; hij laat Ezio kennismaken met de ‘hook blade’ uit de eerste screenshot.

Hopelijk krijgen we op de E3 meer te horen over de relatie en connectie tussen Altaïr en Ezio.