Enkele aanpassing voor The Dark Tower verfilming

Het gerucht ging dat Universal van plan was het mega-project voor de verfilming van Stephen Kings The Dark Tower serie af te stoten. De studio behoudt toch de rechten, maar heeft besloten dat er eerst het een en ander moet worden aangepast voordat er geld in gepompt gaat worden.

Dat betekent allereerst dat de eerste film pas volgend jaar in productie gaat. Hierbij gaat het dan om de eerste van een serie van drie films, die moeten worden afgewisseld door tv-series die de verschillende delen zullen verbinden. Ron Howard, Brian Grazer en Akiva Goldsman moeten nu met elkaar het budget omlaag zien te krijgen. Op zijn minst moet het script herschreven worden.

Het is nog de vraag wat dit betekent voor de deelname van Javier Bardem. Het was al een hele toezegging om zich vast te leggen op een omvangrijk project als The Dark Tower. Zal hij gaan zitten wachten tot de productie van start gaat, of moet The Dark Tower op zoek naar een nieuwe leading-man wanneer er een andere rol voor Bardem langs komt?

Ons geduld gaat dus nog wat langer op de proef worden gesteld, maar de grootse opzet van het project blijft dat wachten de moeite waard maken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren