GN Poll: Ga jij L.A. Noire aanschaffen?

Voor veel scholieren is dit een ontzettend spannende week, want vandaag starten de eindexamens! Alles wat je de afgelopen jaren geleerd hebt zul je nu moeten tonen, dus het is niet onbegrijpelijk dat veel scholieren deze week daarom ontzettend hard aan het leren zijn. Als je dit leest zijn we blij dat je nog een gaatje hebt gevonden om de GN Poll te checken, want ook deze week zijn we weer ontzettend benieuwd naar jouw mening.

Maar laten we eerst even terugblikken op de poll van 2 mei. Het was toen al een week lang bijna onafgebroken heerlijk weer en daarom vroegen wij ons af of jullie, ondanks de hete zon, gestaag doorgamen of juist naar buiten gaan. De uitslag was duidelijk: bijna de helft gaf aan wel minder te gamen, maar toch nog steeds regelmatig een spelletje te spelen, terwijl 22% eerlijk toegaf zich niets aan te trekken van de zon. 29% liet weten amper te gamen als de zon schijnt. Een greep uit de reacties:

extremegamer:

Het is het feit dat als het lekker weer is je gewoon de kans moet pakken. Dat is tenminste wat ik heb gedaan, en ik heb er totaal geen spijt van. Zulk lekker weer heb je niet altijd, dan ga je niet als een zombie achter je pc of scherm zitten gamen, maar genieten van de dingen die het leven te bieden heeft.

ikke02009:
Natuurlijk zit ik met het mooie weer meer buiten en ben ik minder snel achter de xbox te vinden. In Nederland mag je blij zijn met een beetje zon en we worden nu natuurlijk ontzettend verwend. Mijn xboxje blijft netjes in de kast staan en zo af en toe slinger ik hem aan. Maar het zonnetje heeft op dit moment voorrang!!

Alfa Warrior:
Nee als ik buiten ga zitten word men huid bruin, dat moeten we niet hebben natuurlijk want zoals ze bij Robijn zeggen: Wat zwart is moet zwart blijven. Ik vind dat dit ook wel mag gelden voor wit.

Nieuwe stelling
Het belooft รฉรฉn van de belangrijkste games van dit jaar te worden: L.A. Noire. Veel gamers raken maar niet uitgepraat over het spel en Rockstar heeft al miljoenen dollars in de reclamecampagne gepompt. Daarom vroegen wij ons af:

Ga jij L.A. Noire aanschaffen?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-bericht! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

 1.   
  Neolite's avatar

  Nee, aangezien de game niet op de PC uit komt. Dit vind ik toch echt een zwaktebod van Rockstar. Als je de game voor de Xbox360 kan maken, dan wil hij ook uitstekend op de PC.

 2.   
  Fabianb's avatar

  Nee, ben zelf meer een MP speler.

 3.   
  Dude…'s avatar

  het lijkt me een top spel, maar ik wil tegenwoordig meer dan alleen een singleplayer. dan heb ik het niet persee over een MP maar over wat extra’s omdat het spel anders zo snel voorbij gaat. ik haal hem denk ik nog wel uit de budget bak later.

 4.   
  gerowniko's avatar

  Voor de liefhebbers lijkt mij dit ook een geweldig spel, maar persoonlijk spreekt het mij niet zo erg aan. Heel misschien koop ik het spel later als deze echt goedkoop is, maar ik denk het niet aangezien er genoeg spellen zijn die mij wel heel erg interesseren.

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Ja, maar later pas. Dit gezien ik met de release van L.A. Noire waarschijnlijk toch nog niet aan een nieuwe PlayStation 3 kan beginnen. Als het goed uitkomt, haal ik er volgende week weer een.

 6.   
  FRENZY 14's avatar

  haal ‘m later pas….

 7.   
  ikkiewikkie's avatar

  Ik zou hem graag willen kopen maar helaas heb ik geen Xdoos of Playstation. Beetje jammer van Rockstar dat ze zo’n game niet uitbrengen voor pc ๐Ÿ˜ก

 8.   
  locoferry's avatar

  ik heb hem al gereserveerd.
  ik heb hem eigenlijk voor het downtime van playstation.
  schijt lijk me een leuke game, een paar trofeetjes.detective spel een keer wat anders ๐Ÿ˜‰

 9.   
  GamerJaime's avatar

  Absoluut ik heb hem ook al gereserveerd en ik hoop hem dan ook vrijdag met de post te ontvangen. Het lijkt mij echt een heel gaaf spel en ik ben blij dat Rockstar eigenlijk 1 van de enige is die nog echt risico’s durft te nemen met hun games en na de western Red dead redemption nu met een echte detective komen. Alleen al daarvoor ben ik de laatste tijd steeds meer een fan geworden van rockstar games want als rockstar iets maakt dan doen ze dat wat mij betreft zeer goed. Kortom ik kijk uit naar iets vernieuwends en ik kan niet wachten totdat het eindelijk vrijdag is en helemaal los kan gaan met LA Noire. Rockstar is TOP!

 10.   
  Verluci's avatar

  Ik mis de “misschien” optie!

 11.   
  M@tthijs's avatar

  Ik ga hem absoluut aan mijn collectie toevoegen, maar pas na afloop van de examens. ๐Ÿ˜†

 12.   
  Petor's avatar

  Ik wacht al zo lang op L.A. Noire en zoveel zin in, dat ik helemaal geen zin heb om te gamen tot deze uitkomt. Dikke vette JA dus!

 13.   
  Update's avatar

  Ja, die koop ik.

 14.   
  ps3 gek's avatar

  De pre-order bonus: The Naked City leek me wel interessant, maar ik heb op het moment meer zin in DiRT 3, dus ik koop die op de release. LA Noire komt waarschijnlijk later pas. Ik wil ook even weten hoe vet het allemaal is. Ik heb Red Dead Redemption ook nooit gekocht, was niet helemaal mijn game… ๐Ÿ™„

 15.   
  Gajes859's avatar

  Nee, ik wacht eerst af wat voor ‘GTA’-gehalte dit spel heeft. Een pure detective hoef ik niet.

 16.   
  fussy01's avatar

  vrjdag gelijk halen…
  het moet wel een goed product worden
  ik heb er vertrouwen in ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 17.   
  jwgreece's avatar

  ik heb hem al gereserveerd dus een dikke JA ๐Ÿ˜†

 18.   
  Leon's avatar

  Pre-order hiero ๐Ÿ˜€ Kan niet wachten.

 19.   
  Marcelv's avatar

  Ik heb ‘m al gereserveerd ๐Ÿ™‚

 20.   
  Fatal1ty's avatar

  haha allemaal gereserveerd en ik down hem gwn gratis ๐Ÿ˜† maar idd kan niet w8en ๐Ÿ˜›

 21.   
  twoakrm's avatar

  nee ga deze game niet spellen ..

 22.   
  Jarek's avatar

  Ik haal hem later, aangezien ik nog zoveel games heb die ik moet uitspelen.
  En als ik daar klaar mee ben is L.A. noire misschien ergens voor een mooi prijsje te krijgen.

 23.   
  RoHoutje's avatar

  Nee, omdat ie niet voor de PC uitkomt. ๐Ÿ˜ก

 24.   
  limsma's avatar

  als hij voor de PC komt haal ik hem meteen maar tot dan nog niet

 25.   
  Bones's avatar

  Fanta$y schreef, "Ik haal hem later, aangezien ik nog zoveel games heb die ik moet uitspelen.
  En als ik daar klaar mee ben is L.A. noire misschien ergens voor een mooi prijsje te krijgen."

  Dat is de reden dat ik hem ook nog niet aanschaf.

 26.   
  soldierarjan's avatar

  Ik haal hem later pas want ben op dit moment nog met andere games bezig zodra daarmee klaar ben ga ik gelijk L.A. Noire halen.

 27.   
  MildBobbySauce's avatar

  Ja, de game heeft mij de afgelopen maanden zo verast dat ik hem heb bestel
  R* heeft een pareltje te pakken net als RDR. De motion scan is een hele goede techniek voor de toekomst,
  maar het enige wat mij niet zo aanspreekt maar mij niet uitmaakt zijn de 3 CD’S. volgens mij ligt dat aan de motion scan ๐Ÿ˜‰

 28.   
  superboer1986's avatar

  Nee, want deze game gaat 1 grote teleurstelling worden en maar weinig mensen aanspreken (waarom ik)

 29.   
  Tweek's avatar

  Jazeker, hij staat al een aantal weken in de pre-order. R* staat bekend om hun sterke verhalen in games dus ik hoop dat ook LA Noire een verscrikkelijk vet verhaal heeft.

 30.   
  cool ice's avatar

  nee. het lijkt me absoluut een topgame, maar het is niet echt mijn genre. dat politiewerk.

 31.   
  Sub-Zeuro's avatar

  NEEN…Niet een game waar ik op zit te wachten. ๐Ÿ™„ alleen de gezichtsanimaties graphics ben ik wel een beetje benieuwd na, maar die kan ik later ook wel op youtube bekijken.

 32.   
  desxeon's avatar

  Ik ga hem zeker kopen, ik heb altijd wel van die detective films gehouden waar ze naar informatie over een moord zoeken, en daar past deze game natuurlijk ook in, krijg er nu al zin in!

 33.   
  nuclearnemo's avatar

  Nee…zo’n soort spel kan mij echt totaal niet boeien…xD Ik speel liever gewoon simpele RPG’s dan dat ik te veel moet nadenken bij het gamen..xD

 34.   
  theis's avatar

  nee, want ik heb alleen een pc en een wii (en ps2 maar dat telt niet).
  beetje kinderachtig van rockstar dat het console only is.
  anders had k hem waarschijnlijk wel gehaald