De week van MoviesNET: Week 19

Een dagje later dan gebruikelijk, maar ook deze week is er weer een nieuwe “week van MoviesNET”, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van wat er de afgelopen week op filmgebied heeft gespeeld. Meer nieuws, artikelen, trailers en prijsvragen vind je uiteraard op MoviesNET.

Nieuws & Trailers
Eerste setfoto’s en mogelijke plotdetails van The Dark Knight Rises
Na het gigantische succes van The Dark Knight zijn de verwachtingen torenhoog voor het vervolg. De opnames van The Dark Knight Rises gaan elk moment van start en nu zijn er dan ook wat eerste setfoto’s en verse details.

Will Smith in beeld voor nieuwe film Quentin Tarantino
Na zijn werk voor Inglourious Basterds zit regisseur Quentin Tarantino zeker niet stil. Zijn nieuwste project wordt Django Unchained en gaat over een bevrijde slaaf die wraak wil nemen. Niemand minder dan Will Smith zou in beeld zijn voor de hoofdrol.

Setfoto van The Amazing Spider-Man onthult Dr. Curt Connors
We hebben al de nodige setfoto’s gezien van The Amazing Spider-Man, met Andrew Garfield in de rol van Peter Parker alias Spider-Man. Deze keer valt vooral een ander iemand op als we kijken naar wat nieuwe foto’s: acteur Rhys Ifans is namelijk te zien als Dr. Curt Connors. Kortom, The Lizard is erbij!

Eerste trailer van Final Destination 5
Aan de dood valt niet te ontsnappen, ook niet in dit vijfde deel uit de Final Destination-serie. Een groot ongeluk met een instortende brug eist enkele levens, maar meerdere mensen hadden daar de dood moeten vinden. Ze zullen echter de dodelijke dans niet lang kunnen ontspringen…

Nieuwe clip van X-Men: First Class
Wij zijn al volledig overtuigd van de potentie van X-Men: First Class, de film die de bekende X-Men vanaf hun jonge jaren volgt. Twijfel je nog? Check dan zeker eens deze nieuwe clip!

Ashton Kutcher mogelijk vervanger van Charlie Sheen in Two and a Half Men
Charlie Sheen is winning! Of toch niet? Op MoviesNET houden we natuurlijk ook wel van toffe tv-series, dus we volgen graag de sappige geruchten omtrent Two and a Half Men. Het ziet er namelijk naar uit dat Ashton Kutcher (That ’70s Show) de nieuwe hoofdrolspeler wordt in de komische tv-serie.

Ook Gandalf kijkt zijn films in 3D
Opnames van The Hobbit gestart? Check! Allernieuwste 3D-camera’s aanwezig voor spectaculaire beelden? Check! Ook weer een rol voor Ian McKellen als Gandalf? Check! Combineer dit alles en wat krijg je dan? Juist, Gandalf die naar wat opnames van de nieuwe film kijkt, inclusief 3D-bril.

Recensies
Unknown
Voor Liam Neeson wordt een nachtmerrie werkelijkheid als hij na een ongeluk weer bijkomt en niemand hem meer schijnt te kennen. Hij moet op zoek naar zijn echte identiteit, terwijl hij niemand kan vertrouwen. Hoe tof dit is, lees je in deze recensie van Unknown.

Buried DVD-review
Ryan Reynolds kennen we vooral als grappenmaker, en straks ook als The Green Lantern, maar vorig jaar schitterde hij al in de beklemmende thriller Buried. Nu is de film ook thuis op DVD en Blu-ray te bewonderen en hoe spannend het is om levend begraven te worden, lees je in de DVD-review van Buried.

Meer Chime Super Deluxe

13/5/2011Chime Super Deluxe 4
  1.   
    cool ice's avatar

    weer een nieuwe Final Destination. trailer ziet er niet slecht uit. die ga ik waarschijnlijk gewoon weer kijken. 🙂