Ashton Kutcher mogelijk vervanger Charlie Sheen in Two and a Half Men

Hoewel MoviesNET natuurlijk om films draait, zijn we zeker ook graag op de hoogte van toffe tv-series. Mensen die een beetje het Hollywoodnieuws hebben gevolgd de laatste maanden, zijn natuurlijk wel op de hoogte van alle ophef rondom Two and a Half Men. De productiebazen lagen regelmatig met Charlie Sheen overhoop vanwege zijn losbandige leven, maar de acteur werd eigenlijk altijd wel weer in genade aangenomen. Hij leek onverslaanbaar en zelfs zijn publieke Twitter-actie was ‘winning’ volgens velen.

Toch leek eerder dit jaar een breuk onvermijdelijk na de zoveelste aanvaring tussen Sheen en zijn bazen. Two and a Half Men zou zelfs volledig stoppen, aangezien de show zonder Sheen geen bestaansrecht meer zou hebben, maar recente geruchten wijzen er toch op dat de serie een nieuwe hoofdrolspeler krijgt. De nieuwe naam? Ashton Kutcher. Als we zijn cryptische bericht op Twitter mogen geloven:

what’s the square root of 6.25?
De wortel van 6,25 is uiteraard 2,5. Two and a Half dus. Kutcher heeft al de nodige komische ervaring, onder meer door zijn rol in de serie That ’70s Show, van 1998 tot 2006.

Het wachten is op een formeel bericht van de producenten of CBS, waar de serie op te zien is. Zitten we echter wel te wachten op Two and a Half Men zonder Charlie Sheen?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren