Verhaal Modern Warfare 3 zo groots als Derde Wereldoorlog

Het blijft gissen, maar dat Call of Duty: Modern Warfare 3 eraan komt, is ons inmiddels vrij duidelijk. Ook geruchten over de gameplay stromen binnen en Kotaku weet iets over het verhaal de lossen.

Much larger epic scale.
De website meent namelijk dat het verhaal veel meer van invloed zal zijn dan van de vorige Call of Duty-titels. Het verhaal schijnt een stuk epischer te worden, vergelijkend met een situatie die we kunnen verwachten als er een Derde Wereldoorlog uitbreekt. Modern Warfare 3 gaat verder waar Modern Warfare 2 eindigde.

Kotaku zegt daarnaast dat we een terugkeer van Soap en Captain Price kunnen verwachten. Personages in games zijn immers belangrijk, dus een terugkeer klinkt zo gek nog niet. Call of Duty: Modern Warfare 3 staat mogelijk gepland voor een release op 8 november.

  1.   
    desxeon's avatar

    En wat is “Γ―ets” groter volgens hun? zeker 5 min. πŸ™„

  2.   
    ianyo's avatar

    Als het grafisch maar niks gaat inleveren, want bij BO ging grafisch alles mis. (pruts kwaliteit)

  3.   
    tijs_vp's avatar

    Immens groot ‘epic’ verhaal waar je 4 uur mee zoet bent waarschijnlijk

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    desxeon schreef, "En wat is “Γ―ets” groter volgens hun? zeker 5 min. πŸ™„ "

    hahahaha πŸ˜› laip

    dan krijg je toch future warfare???

  5.   
    JonsoN's avatar

    ‘Much larger epic scale’

    Dus ook nog meer cliche Hollywood actie,

    Zucht.

  6.   
    Leon 2.0's avatar

    Wederom weer lekker bescheiden. πŸ™„

  7.   
    Hotshot's avatar

    Als een game grafisch slecht is krijg je meteen een slechtere indruk dus ze mogen hier ook wel wat aandacht aan besteden

  8.   
    locoferry's avatar

    ik ga hem ook puur kopen voor de single player.
    multiplayer word battlefield3

  9.   
    zbuiserd1970's avatar

    nou laten we dan maar afwachten wat het word.

  10.   
    Update's avatar

    WW3 is er nog niet eens, dus zal weinig worden πŸ˜€

  11.   
    huntedjohan's avatar

    bij de meeste CoD titels kreeg ik toch altijd de koop kriebels tijdens het lezen van nieuwtjes over mogelijke release, maar heb tot nu toe nog niks positiefs gelezen waardoor ik ook maar een koop zou overwegen.

  12.   
    Alfa Warrior's avatar

    Laat de uitmelkerij beginnen.
    Even het verhaal van Modern Warfare 3: Er is verraad, er komt een leider in voor met veel kracht – zoveel zelfs dat het onrealistisch is (denk aan een paar honderd tanks en paar duizend mensen), je speelt de rol van 2 personages, 1 van de 2 gaat dood de ander gaat een paar keer bijna dood, je vermoord een van de 2 grote schurken, de ander blijft leven tot Modern Warfare 4, de stem van “Ghost” zit er weer in, er zit een missie in dat je in een voertuig zit en tot slot is het verhaal ver van realisme te zoeken omdat alle characters zich ver van normaal gedragen. Niet te vergeten dat die hele wereldoorlog is begonnen omdat je 1 man hebt gedood in de vorige Modern Warfare – Zakhaev.

  13.   
    TimD167's avatar

    Alfa Warrior schreef, " er komt een leider in voor met veel kracht – zoveel zelfs dat het onrealistisch is (denk aan een paar honderd tanks en paar duizend mensen)."

    ik moest zo hard lachen om dit stukje….een zeer krachtige leider met honderden tanks en duizenden mannen?? Zelfs Nederland heeft een groter leger dan dat….en nederland is geen land met een groot leger….. πŸ˜›

  14.   
    Jarek's avatar

    TimD167″][quote=”Alfa Warrior schreef, " er komt een leider in voor met veel kracht – zoveel zelfs dat het onrealistisch is (denk aan een paar honderd tanks en paar duizend mensen)."

    ik moest zo hard lachen om dit stukje….een zeer krachtige leider met honderden tanks en duizenden mannen?? Zelfs Nederland heeft een groter leger dan dat….en nederland is geen land met een groot leger….. :P[/quote]

    Nederland heeft geen leger meer. πŸ˜†

  15.   
    Alfa Warrior's avatar

    Je weet dat het verhaal van MW2 gebaseerd is op een rebellen leider he?
    Nederland heeft trouwens maar een tiental tanks hoor en nog minder vliegtuigen / helikopters waar je ze in MW2 met tientallen te gelijkertijd ziet invliegen.
    Niet te vergeten dat met Duizenden ik ook bedoel duizenden die jij alleen al neerschiet, kan je na gaan dat als die gozer heel Amerika wil aanvallen dat hij er een paar miljoen nodig zou hebben om even veel te bezetten als dat ik er alleen al was tegen gekomen.

  16.   
    Update's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Je weet dat het verhaal van MW2 gebaseerd is op een rebellen leider he?
    Nederland heeft trouwens maar een tiental tanks hoor en nog minder vliegtuigen / helikopters waar je ze in MW2 met tientallen te gelijkertijd ziet invliegen.
    Niet te vergeten dat met Duizenden ik ook bedoel duizenden die jij alleen al neerschiet, kan je na gaan dat als die gozer heel Amerika wil aanvallen dat hij er een paar miljoen nodig zou hebben om even veel te bezetten als dat ik er alleen al was tegen gekomen."

    met een paar miljoen heb je hoogstens een tank, die je dan na 2 dagen weg kan doen omdat je het onderhoud niet kan betalen.

    1milj. x 10 miljard is misschien nog wel een groot leger.

  17.   
    matdriks's avatar

    Fock ik kan niet wachten op die beelden..
    Ze beloven zoveel. ik wil het nu graag zien. (dat hebben ze bij vele delen gedaan maar nog volbracht vind ik)
    Wordt het huil van verdriet of blijdschap dat zullen we volgende week zien * dan komen misschien beelden uit.

  18.   
    TimD167's avatar

    het punt wat ik wilde maken was: honderden tanks en duizenden manschappen is niet krachtig……
    (zal ik dan Rusland als voorbeeld nemen? Meer dan 1,1 miljoen manschappen en alleen al 1000 T-90 tanks, jeweetwel die tanks van BFBC2, en dat is dan maar een klein gedeelte van het hele tankarsenaal)

  19.   
    Lazar93's avatar

    TimD167″][quote=”Alfa Warrior schreef, " er komt een leider in voor met veel kracht – zoveel zelfs dat het onrealistisch is (denk aan een paar honderd tanks en paar duizend mensen)."

    ik moest zo hard lachen om dit stukje….een zeer krachtige leider met honderden tanks en duizenden mannen?? Zelfs Nederland heeft een groter leger dan dat….en nederland is geen land met een groot leger….. :P[/quote]

    ja maar niet een rebellen groep πŸ˜‰

  20.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Mooie praatjes. Eerst zien, dan geloven.

  21.   
    Alfa Warrior's avatar

    ”TimD167″ schreef, "—"

    Jaa, maar denk even zo hoe de hell willen ze met 1 EMP bom het hele Amerikaanse elektriciteitsnetwerk plat leggen en de rest van de wereld niet? want wat doet Europa? Kijkt dat maar een beetje hoe Amerika eraan gaat? En dit allemaal omdat ze 1 lichaam hebben gevonden van een Amerikaan op dat vliegveld in Rusland weet je nog?
    Dat ene lichaam was dus kennelijk genoeg bewijs voor de Russen om heel Amerika maar binnen te vallen en alles plat te bombarderen zeker? Yeah right ik denk dat de meeste Russen die in dat rebellen leger zaten wel iets slimmer waren dan dat.

  22.   
    ms13694's avatar

    hoi negatieve lui, het gaat er hier niet over hoe lang/groot het spel is maar hoe GROOTS, iets heel anders dus. Ik zie dit vooral als goed nieuws na het teleurstellende berich dat ze hetzelfde engine gebruiken

  23.   
    Alfa Warrior's avatar

    Wat voor “Groots” zat er in de afgelopen 3 Kaal of Djuties? vergeleken met die van Kaal of Djutie 4? Precies het is niks veranderd op wat nieuwe wapens en mappen na, perks voegen ze toe en halen ze weer weg vanwege “Balans” jammer genoeg snappen ze niet dat “Balans” er nog steeds niet in zit en dat sommige dingen erin gewoonweg teleurstellend zijn zoals de slechte hit detection op de PC en de kogels die soms wel 10 tot 20 centimeter (monitor centimeters) van het doel afgaan of om hoekjes vliegen.

  24.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Weer een ‘evil’ verhaal dat verboden moet worden. Ik vind het helemaal niet leuk dat het over een derde wereld oorlog gaat. ik vind het net zo dom als de level no russian. Had ook VERBODEN moeten worden . Maar dit keer gaat het niet om een level maar om de hele spel. Ze gaan nu ook nog BF nadoen, grotere maps ,voertuigen en gebouwen kunnen dit keer stuk. Wat een ripoff! BOYCOT CoD BOYCOTTEN! En er zit geen balans in CoD dat is ook nog zo… Wat een NEP spel zeg! πŸ˜† Battlefield 3 is DE GAME OF THE YEAR 2011 en 2012 en 2013! πŸ™‚

    http://ps3life.nl/nieuws/8555-update-eerste-gelekte-details-call-of-duty-modern-warfare-3/

  25.   
    ShadyXL's avatar

    Ik hoop dat de SP langer is dan MW2.. Ik hoop op z’n minst 8 uur..

  26.   
    soulzx3's avatar

    megasega schreef, "Weer een ‘evil’ verhaal dat verboden moet worden. Ik vind het helemaal niet leuk dat het over een derde wereld oorlog gaat. ik vind het net zo dom als de level no russian. Had ook VERBODEN moeten worden . Maar dit keer gaat het niet om een level maar om de hele spel. Ze gaan nu ook nog BF nadoen, grotere maps en voertuigen, wat een ripoff! BOYCOTTEN CoD BOYCOTTEN! En er zit geen balans in CoD dat is ook nog zo… Wat een NEP spel zeg! πŸ˜† Battlefield 3 is DE GAME OF THE YEAR 2011 en 2012 en 2013! πŸ™‚ "

    Door mensen zoals jij hoop ik gewoon dat BF3 flopt, dat zal wss niet gebeuren maar toch, stop met die onzinnige opmerkingen ja, BF3 is gewoon Bad Company 3, pff dus veel nieuws brengt BF3 ook niet..
    en niemand doet niemand na…. Ieder spel is z’n eigen, cod krijgt geen voertuigen zoals we die kennen van BF, en grote maps en cod? succes…

  27.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Verder waar MW2 eindigde, MUST BUY.

    Mensen kunnen klagen wat ze willen, maar IW weet hoe je een awesome SP maakt.

  28.   
    Alfa Warrior's avatar

    Gamer_Unlimited schreef, "Verder waar MW2 eindigde, MUST BUY.
    Mensen kunnen klagen wat ze willen, maar IW weet hoe je een awesome SP maakt."

    Nu de MP nog? en het word “IW” nou ja slechts een stuk of 30 mensen van de 200, Sledgehammer en nog een andere studio die nog nooit aan een Call of Duty hebben gewerkt dus veel vertrouwen zou ik er niet in hebben als ik jou was.

  29.   
    perryv's avatar

    Call of Duty: Modern Warfare 3 staat mogelijk gepland voor een release op 8 november.

    ik verwacht eerder 11 november, want 11-11-11, klinkt niet zo verkeerd..

  30.   
    DutchFreeze's avatar

    JonsoN schreef, "‘Much larger epic scale’
    Dus ook nog meer cliche Hollywood actie,
    Zucht."

    Dat is juist het vette aan CoD, als je dat niet leuk vind moet je mer richting Operation Flashpoint zoeken naar geschikte games πŸ˜‰

  31.   
    Sub-Zeuro's avatar

    perryv schreef, "

    Call of Duty: Modern Warfare 3 staat mogelijk gepland voor een release op 8 november. "

    ik verwacht eerder 11 november, want 11-11-11, klinkt niet zo verkeerd..

    Ga jij maar 11-11-11 naar de winkel moet je wel eerst een liedje zingen, al klinkt het vast verkeerd. Je kan beter BF3 kopen heb je VEEEL meer aan.
    πŸ™‚

  32.   
    Neolite's avatar

    En zo zullen er nog zeker een dozijn Call of Duty’s volgen. Omdat 12 jarige kinderen staan te springen van geluk bij het zien van elke trailer/plaatje of nieuwsbericht. Gelukkig snappen de meesten als ze wat ouder zijn dat Call of Duty eigenlijk een heel slechte game is.

  33.   
    JonsoN's avatar

    DutchFreeze schreef, "

    ”JonsoN” schreef, "‘Much larger epic scale’
    Dus ook nog meer cliche Hollywood actie,
    Zucht."

    Dat is juist het vette aan CoD, als je dat niet leuk vind moet je mer richting Operation Flashpoint zoeken naar geschikte games ;)"

    Dat vind ik inderdaad niet leuk, ik ben dan ook een CoD hater πŸ˜‰

  34.   
    gebruiker50081's avatar

    Neolite schreef, "En zo zullen er nog zeker een dozijn Call of Duty’s volgen. Omdat 12 jarige kinderen staan te springen van geluk bij het zien van elke trailer/plaatje of nieuwsbericht. Gelukkig snappen de meesten als ze wat ouder zijn dat Call of Duty eigenlijk een heel slechte game is."

    Slecht geworden zul je bedoelen, want Call of Duty heeft hele sterke delen. En ik neem aan dat je serie bedoelt, want Call of Duty vond ik juist een van de beste uit de serie πŸ˜‰

  35.   
    Neolite's avatar

    Ik doel inderdaad op de serie Call of Duty zoals deze vandaag de dag bekend staat. Deel 1 en 4 zijn de enige 2 delen waar ze mee hebben laten zien wel een goede game te kunnen maken. Vanaf 4 zijn het allemaal slappe aftreksels, waar blijkbaar “meer=beter” de lijfspreuk is.

  36.   
    RoHoutje's avatar

    Ik ga zeker Call of Duty Modern Warfare 3 spelen! Na Black Ops, wat op zich ook wel goed was, wil ik wel iets nieuws. πŸ˜‰

    Update schreef, "WW3 is er nog niet eens, dus zal weinig worden :D"

    Wel bijna gekomen. Denk maar aan de Cubacrisis.

  37.   
    Neolite's avatar

    Dubbelpost is nergens goed voor. πŸ˜‰

  38.   
    rikato's avatar

    locoferry schreef, "ik ga hem ook puur kopen voor de single player.
    multiplayer word battlefield3"

    ik ander som denk ik πŸ˜›

  39.   
    Alfa Warrior's avatar

    Neolite schreef, "En zo zullen er nog zeker een dozijn Call of Duty’s volgen. Omdat 12 jarige kinderen staan te springen van geluk bij het zien van elke trailer/plaatje of nieuwsbericht. Gelukkig snappen de meesten als ze wat ouder zijn dat Call of Duty eigenlijk een heel slechte game is. "

    Weetje wat het ergste is, Gamersnet helpt gewoon mee om Call of Duty de hemel in te prijzen door net zoals MW2 heel veel nieuws erover te plaatsen.

  40.   
    Morgarath450's avatar

    Jongens vergeten we niet iets dat op 11-11-11 uitkomt? Skyrim πŸ˜€
    Uncharted 3, de nieuwe assassins creed, battlefield en nu dus de nieuwe call of duty haha
    Allemaal in november πŸ˜†

  41.   
    xDafuzey's avatar

    Alfa Warrior schreef, "

    ”Neolite” schreef, "En zo zullen er nog zeker een dozijn Call of Duty’s volgen. Omdat 12 jarige kinderen staan te springen van geluk bij het zien van elke trailer/plaatje of nieuwsbericht. Gelukkig snappen de meesten als ze wat ouder zijn dat Call of Duty eigenlijk een heel slechte game is. "

    Weetje wat het ergste is, Gamersnet helpt gewoon mee om Call of Duty de hemel in te prijzen door net zoals MW2 heel veel nieuws erover te plaatsen."

    Er is meer nieuws ober BF3 dan van MW3 tog? πŸ˜†

  42.   
    Sub-Zeuro's avatar

    ”Morgarath450″ schreef, "Jongens vergeten we niet iets dat op 11-11-11 uitkomt? Skyrim πŸ˜€
    Uncharted 3, de nieuwe assassins creed, battlefield en nu dus de nieuwe call of duty haha
    Allemaal in november :lol:"

    Allemaal poep spellen die je opnoemt, vooral Uncharted 3 avonturenspel in de wc zeker…Behalve : BATTLEFIELD 3 en nog een supergame namelijk de nieuwe A. WAKE GAME!!!!die ook gepland staat voor herfst 2011!! πŸ˜‰

  43.   
    cool ice's avatar

    Fanta$y schreef, "

    ”TimD167″ schreef, "[quote=”Alfa Warrior”].."

    ik moest zo hard lachen om dit stukje….een zeer krachtige leider met honderden tanks en duizenden mannen?? Zelfs Nederland heeft een groter leger dan dat….en nederland is geen land met een groot leger….. :P"

    Nederland heeft geen leger meer. πŸ˜† [/quote]
    ja idd. moest ik ook aan denken. alles word maar ontslagen en verkocht.

  44.   
    DanielBos's avatar

    TimD167″][quote=”Alfa Warrior schreef, " er komt een leider in voor met veel kracht – zoveel zelfs dat het onrealistisch is (denk aan een paar honderd tanks en paar duizend mensen)."

    ik moest zo hard lachen om dit stukje….een zeer krachtige leider met honderden tanks en duizenden mannen?? Zelfs Nederland heeft een groter leger dan dat….en nederland is geen land met een groot leger….. :P[/quote]
    Nederland had 60 tanks, maar die hebben ze nu in de uitverkoop gedaan. Dus hebben we er nog maar nullll.

  45.   
    Update's avatar

    Rohost schreef, "
    Wel bijna gekomen. Denk maar aan de Cubacrisis."

    Die viel daarom onder de “koude oorlog” want bijna is niet helemaal.
    WW3 denk ik meer aan China vs Europa in Afrika (grondstoffen fight)

  46.   
    JonsoN's avatar

    megasega schreef, "

    ”Morgarath450″ schreef, "Jongens vergeten we niet iets dat op 11-11-11 uitkomt? Skyrim πŸ˜€
    Uncharted 3, de nieuwe assassins creed, battlefield en nu dus de nieuwe call of duty haha
    Allemaal in november :lol:"

    Allemaal poep spellen die je opnoemt, vooral Uncharted 3 avonturenspel in de wc zeker…Behalve : BATTLEFIELD 3 en nog een supergame namelijk de nieuwe A. WAKE GAME!!!!die ook gepland staat voor herfst 2011!! πŸ˜‰ "

    /Fail

  47.   
    twoakrm's avatar

    we zullen zien ik vond mw1 en mw2 goed kwa verhaal .ga er van uit dat het nu weer zal zijn. 😳

  48.   
    GENERAL_DS's avatar

    megasega schreef, "

    ”Morgarath450″ schreef, "Jongens vergeten we niet iets dat op 11-11-11 uitkomt? Skyrim πŸ˜€
    Uncharted 3, de nieuwe assassins creed, battlefield en nu dus de nieuwe call of duty haha
    Allemaal in november :lol:"

    Allemaal poep spellen die je opnoemt, vooral Uncharted 3 avonturenspel in de wc zeker…Behalve : BATTLEFIELD 3 en nog een supergame namelijk de nieuwe A. WAKE GAME!!!!die ook gepland staat voor herfst 2011!! πŸ˜‰ "

    fail

  49.   
    painkillers's avatar

    je zou eens moeten weten oorspronkelijk wou activision cod mw2 gewoon mw2 noemen zonder cod erbij maar ze hebben het er toch maar bijgezet en ze weten zelf heus wel dat de naam cod goed verkoopt kijk maar naar de cover van black ops de naam call of duty staat er in koeien van letter op en black ops een beetje op de achtergrond en op het doosje van mw2 staat cod ook heel klein πŸ˜‰

  50.   
    Alias's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Weetje wat het ergste is, Gamersnet helpt gewoon mee om Call of Duty de hemel in te prijzen door net zoals MW2 heel veel nieuws erover te plaatsen."

    Nog erger zijn de mensen die op alle nieuwtjes van een nieuwe Call of Duty niks beters weten te doen dan negatieve reacties te plaatsen. Met alle respect maar waarom reageer je in godsnaam toch op een nieuwsbericht over een game die je niet eens interesseert? Klinkt voor jou misschien raar maar zo komen jouw reacties bij mij de laatste tijd over.

    Begrijp me niet verkeerd, ik kan er in komen dat mensen een game als CoD, BF, Halo of welke game dan ook niet leuk vinden en daar heb ik ook gewoon alle respect voor. Waar ik niet in kan komen is dat mensen gaan klagen over een game waar zowat nog niks over bekend is. Laat eerst eens wat meer details over de game komen en ga het op basis daarvan bekritiseren.

  51.   
    Jarek's avatar

    megasega schreef, "Weer een ‘evil’ verhaal dat verboden moet worden. Ik vind het helemaal niet leuk dat het over een derde wereld oorlog gaat. ik vind het net zo dom als de level no russian. Had ook VERBODEN moeten worden . Maar dit keer gaat het niet om een level maar om de hele spel. Ze gaan nu ook nog BF nadoen, grotere maps ,voertuigen en gebouwen kunnen dit keer stuk. Wat een ripoff! BOYCOT CoD BOYCOTTEN! En er zit geen balans in CoD dat is ook nog zo… Wat een NEP spel zeg! πŸ˜† Battlefield 3 is DE GAME OF THE YEAR 2011 en 2012 en 2013! πŸ™‚
    http://ps3life.nl/nieuws/8555-update-eerste-gelekte-details-call-of-duty-modern-warfare-3/"

    Wat ben jij een vervelent ventje zeg.

  52.   
    Fox's avatar

    tijs_vp schreef, "Immens groot ‘epic’ verhaal waar je 4 uur mee zoet bent waarschijnlijk"

    4 uur? Dat is gewoon niks he… Ik speel SP waar 200uur normaal is en anders ook niet….

  53.   
    Helios929's avatar

    kunnen ze eindelijk deel 2 afmaken alleen hoop ik dat ze bij deel 3 geen open einde maken maar met activision weet je het maar nooit

  54.   
    Kpyne's avatar

    hoe groot ie ook is, ik weiger nog een cod te kopen.

  55.   
    Sarge's avatar

    megasega schreef, "Weer een ‘evil’ verhaal dat verboden moet worden. Ik vind het helemaal niet leuk dat het over een derde wereld oorlog gaat. ik vind het net zo dom als de level no russian. Had ook VERBODEN moeten worden . Maar dit keer gaat het niet om een level maar om de hele spel. Ze gaan nu ook nog BF nadoen, grotere maps ,voertuigen en gebouwen kunnen dit keer stuk. Wat een ripoff! BOYCOT CoD BOYCOTTEN! En er zit geen balans in CoD dat is ook nog zo… Wat een NEP spel zeg! πŸ˜† Battlefield 3 is DE GAME OF THE YEAR 2011 en 2012 en 2013! πŸ™‚
    http://ps3life.nl/nieuws/8555-update-eerste-gelekte-details-call-of-duty-modern-warfare-3/"

    OwkΓ©, vandaar dus de reacties op het forum over “kwalitatief geen hoogstaande posts” -.-‘

  56.   
    Leon 2.0's avatar

    Fox schreef, "

    ”tijs_vp” schreef, "Immens groot ‘epic’ verhaal waar je 4 uur mee zoet bent waarschijnlijk"

    4 uur? Dat is gewoon niks he… Ik speel SP waar 200uur normaal is en anders ook niet…. "

    Dan moet je wel bizar veel games langs je heen laten gaan. Ik zou bijna medelijden gaan krijgen, al die vette games die je mist. πŸ™‚

  57.   
    vlam12's avatar

    dit doen ze alleen maar omdat bf3 eraan komt.
    zucht

  58.   
    Fatal1ty's avatar

    Alias schreef, "

    ”Alfa Warrior” schreef, "Weetje wat het ergste is, Gamersnet helpt gewoon mee om Call of Duty de hemel in te prijzen door net zoals MW2 heel veel nieuws erover te plaatsen."

    Nog erger zijn de mensen die op alle nieuwtjes van een nieuwe Call of Duty niks beters weten te doen dan negatieve reacties te plaatsen. Met alle respect maar waarom reageer je in godsnaam toch op een nieuwsbericht over een game die je niet eens interesseert? Klinkt voor jou misschien raar maar zo komen jouw reacties bij mij de laatste tijd over.
    Begrijp me niet verkeerd, ik kan er in komen dat mensen een game als CoD, BF, Halo of welke game dan ook niet leuk vinden en daar heb ik ook gewoon alle respect voor. Waar ik niet in kan komen is dat mensen gaan klagen over een game waar zowat nog niks over bekend is. Laat eerst eens wat meer details over de game komen en ga het op basis daarvan bekritiseren."

    ja oke maar cod word wel een beetje te GEWELDIG genoemd wat soms niet zo is dus… maare dat is mijn mening in ieder geval πŸ˜‰

  59.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Het is gewoon een feit, dat een koe meer schijt dan een geit. Maar ok ik had vandaag mijn posts beter moeten formuleren maar tot mn spijt is het tot op heden niet gelukt. Ik kan op dit moment nog geen oordeel hebben over de games Skyrim, Unchardted 3 en AC behalve dan ik niet geinterreseert ben in die 3 laatst genoemde games. Waar ik al wel een oordeel over kan hebben is de manier waar CoD zich heeft ontwikkeld. Maar ik ga niet over in kleine details. Ik kan wel zeggen dat ik tot nu toe alle CoD’s heb gespeelt en geen een kan tippen aan (zelfs) Battlefield (2 MC) qua gameplay, BF heeft so much more fun in de game! Dat is wat ik wil, het moet leuk blijven en bij MW3 hoop ik wel een beetje dat ze er aan gedacht hebben. Want ik beleef sinds CoD 4 geen fun meer in online CoDMP. En SP trouwens ook niet, behΓ‘lve dat het in 3D is. Hoop voor alle games in het (nu al epische game maand) November dat ze in 3D speelbaar zijn. 😳

  60.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Blablablablabla….weet je wat episch is? BF3

  61.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ianyo schreef, "Als het grafisch maar niks gaat inleveren, want bij BO ging grafisch alles mis. (pruts kwaliteit)"

    Wel als je er blij van word,
    het word vele male grafischer en je kunt voor het eerst ook net als in Battlefield de omgeving verwoestsen. πŸ™‚

  62.   
    FishHookz's avatar

    Call of duty blijft call of duty en hoe mooi ze het ook vertellen ze kunnen niet tippen aan Homefront of Battlefield altans: Call of duty, jullie hebben verloren dus trek je terug of besteed meer aandacht aan je games.

  63.   
    timishier's avatar

    yo hier begint het hypen weer maar dit keer trap ik er niet in
    πŸ˜›

  64.   
    Lazar93's avatar

    soulzx3
    Door mensen zoals jij hoop ik gewoon dat BF3 flopt, dat zal wss niet gebeuren maar toch, stop met die onzinnige opmerkingen ja, BF3 is gewoon Bad Company 3, pff dus veel nieuws brengt BF3 ook niet..
    en niemand doet niemand na…. Ieder spel is z’n eigen, cod krijgt geen voertuigen zoals we die kennen van BF, en grote maps en cod? succes…[/quote]
    jij snapt er echt bar weinig van, Battlefield 3 staan los van de badcompany reeks het is BATTLEFIELD 3 niet BAD COMPANY 3. battlefield 3 is het vervolg op deel 2 en niet op de bc serie.
    en Cod geen voertuigen zoals we die uit bf kennen? wat willen ze dan nieuwe tanks gaan verzinnen..?
    En vindt zelf dat cod lekker ze eigen ding moet gaan doen niet opeens dingen kapot kunnen maken en voertuigen erin gooien dan worden ze Bf rip-off ennu zijn het gelukkig nog 2 verschillende producten πŸ™‚ .

  65.   
    Sub-Zeuro's avatar

    martoost schreef, "soulzx3
    Door mensen zoals jij hoop ik gewoon dat BF3 flopt, dat zal wss niet gebeuren maar toch, stop met die onzinnige opmerkingen ja, BF3 is gewoon Bad Company 3, pff dus veel nieuws brengt BF3 ook niet..
    en niemand doet niemand na…. Ieder spel is z’n eigen, cod krijgt geen voertuigen zoals we die kennen van BF, en grote maps en cod? succes…"

    jij snapt er echt bar weinig van, Battlefield 3 staan los van de badcompany reeks het is BATTLEFIELD 3 niet BAD COMPANY 3. battlefield 3 is het vervolg op deel 2 en niet op de bc serie.
    en Cod geen voertuigen zoals we die uit bf kennen? wat willen ze dan nieuwe tanks gaan verzinnen..?
    En vindt zelf dat cod lekker ze eigen ding moet gaan doen niet opeens dingen kapot kunnen maken en voertuigen erin gooien dan worden ze Bf rip-off ennu zijn het gelukkig nog 2 verschillende producten πŸ™‚ .[/quote]

    Je haalt de woorden uit mn mond.

  66.   
    marklin989's avatar

    afwachten maar 8)

  67.   
    ms13694's avatar

    Alias schreef, "

    ”Alfa Warrior” schreef, "Weetje wat het ergste is, Gamersnet helpt gewoon mee om Call of Duty de hemel in te prijzen door net zoals MW2 heel veel nieuws erover te plaatsen."

    Nog erger zijn de mensen die op alle nieuwtjes van een nieuwe Call of Duty niks beters weten te doen dan negatieve reacties te plaatsen. Met alle respect maar waarom reageer je in godsnaam toch op een nieuwsbericht over een game die je niet eens interesseert? Klinkt voor jou misschien raar maar zo komen jouw reacties bij mij de laatste tijd over.
    Begrijp me niet verkeerd, ik kan er in komen dat mensen een game als CoD, BF, Halo of welke game dan ook niet leuk vinden en daar heb ik ook gewoon alle respect voor. Waar ik niet in kan komen is dat mensen gaan klagen over een game waar zowat nog niks over bekend is. Laat eerst eens wat meer details over de game komen en ga het op basis daarvan bekritiseren."

    Helemaal mee eens! Hoe kun je cod of bf be-/veroordelen als er amper iets over bekend is?!

  68.   
    DutchFreeze's avatar

    Update schreef, "

    ”Rohost” schreef, "
    Wel bijna gekomen. Denk maar aan de Cubacrisis."

    Die viel daarom onder de “koude oorlog” want bijna is niet helemaal.
    WW3 denk ik meer aan China vs Europa in Afrika (grondstoffen fight)"

    Jij hebt te veel BF 2142 gespeeld πŸ˜›

  69.   
    Update's avatar

    DutchFreeze schreef, "

    ”Update” schreef, "[quote=”Rohost”].."

    Die viel daarom onder de “koude oorlog” want bijna is niet helemaal.
    WW3 denk ik meer aan China vs Europa in Afrika (grondstoffen fight)"

    Jij hebt te veel BF 2142 gespeeld :P[/quote]

    2142 was in europa, ik hoop nu op afrika.

    Ben trouwens niet blij met de optie van gebouwen vernietigen. Helemaal niets voor CoD, ik moet het nog maar zien….

  70.   
    El Poco Polo's avatar

    nou jullie (GN) komen wel heel snel met nieuws over MW3, bij berichten van de release en verhaal en gameplay van MW2 voor de release was de helft van de nieuwsberichten ook bullshit.en nu komen de berichten binnen over MW3 dat miss ook nog niet cker is. dus ik weet niet of ik dit moet geloven πŸ˜•

    komt allemaal veel te snel dus ik w8 wel af

  71.   
    DutchFreeze's avatar

    Update schreef, "

    ”DutchFreeze” schreef, "[quote=”Update”].."

    Jij hebt te veel BF 2142 gespeeld :P"

    2142 was in europa, ik hoop nu op afrika.
    Ben trouwens niet blij met de optie van gebouwen vernietigen. Helemaal niets voor CoD, ik moet het nog maar zien….[/quote]
    De setting is dan dus nog steeds het zelfde lol.

  72.   
    blackname's avatar

    TimD167″][quote=”Alfa Warrior schreef, " er komt een leider in voor met veel kracht – zoveel zelfs dat het onrealistisch is (denk aan een paar honderd tanks en paar duizend mensen)."

    ik moest zo hard lachen om dit stukje….een zeer krachtige leider met honderden tanks en duizenden mannen?? Zelfs Nederland heeft een groter leger dan dat….en nederland is geen land met een groot leger….. :P[/quote]

    niet echt want nederland heeft al zijn tanks verkocht xD

  73.   
    GamerJaime's avatar

    Pfff wat overdreven. Ben gewoon zo klaar met Call of Duty en hoop gewoon zo dat vele mensen dat met mij zijn en Modern Warfare 3 links laten liggen en gewoon net als ik voor kwaliteit gaan en daarom voor Battlefield 3 kiezen. Overigens bewijst dit: http://www.computerandvideogames.com/300752/news/modern-warfare-3-takes-on-battlefield-3-with-bigger-maps-destructible-environments-report/ ook maar weer dat de enige inspiratie die Activision heeft de battlefield games zijn. Van de ene kant begrijpelijk dat ze hen nu gaan kopieren want ja wat moeten ze anders modern warfare 3 moet toch grootser en epischer worden en de grapics zullen zowiezo weer zuigen en het now way gaan halen bij Battlefield 3 en ze moeten toch bij blijven maja van de andere kant vind ik het wel zwak.

  74.   
    locoferry's avatar

    Alfa Warrior schreef, "

    ”TimD167″ schreef, "—"

    Jaa, maar denk even zo hoe de hell willen ze met 1 EMP bom het hele Amerikaanse elektriciteitsnetwerk plat leggen en de rest van de wereld niet? want wat doet Europa? Kijkt dat maar een beetje hoe Amerika eraan gaat? En dit allemaal omdat ze 1 lichaam hebben gevonden van een Amerikaan op dat vliegveld in Rusland weet je nog?
    Dat ene lichaam was dus kennelijk genoeg bewijs voor de Russen om heel Amerika maar binnen te vallen en alles plat te bombarderen zeker? Yeah right ik denk dat de meeste Russen die in dat rebellen leger zaten wel iets slimmer waren dan dat."

    je hebt wel een punt als ik het zo hoor

  75.   
    simonchief's avatar

    Ze zouden een keer een trailer moeten laten zien verwacht je er ook misschien meer van πŸ˜›

  76.   
    Svenis's avatar

    Ik vind het goed dat ze verder op MW2 gaan.
    Eerlijk black ops trok op niet veel!!!

  77.   
    xDafuzey's avatar

    Ik heb echt zin in deze game die ga ik echt kapot spelen net zoals BF3 πŸ™‚

  78.   
    Aftermath's avatar

    Alias schreef, "

    ”Alfa Warrior” schreef, "Weetje wat het ergste is, Gamersnet helpt gewoon mee om Call of Duty de hemel in te prijzen door net zoals MW2 heel veel nieuws erover te plaatsen."

    Nog erger zijn de mensen die op alle nieuwtjes van een nieuwe Call of Duty niks beters weten te doen dan negatieve reacties te plaatsen. Met alle respect maar waarom reageer je in godsnaam toch op een nieuwsbericht over een game die je niet eens interesseert? Klinkt voor jou misschien raar maar zo komen jouw reacties bij mij de laatste tijd over.
    Begrijp me niet verkeerd, ik kan er in komen dat mensen een game als CoD, BF, Halo of welke game dan ook niet leuk vinden en daar heb ik ook gewoon alle respect voor. Waar ik niet in kan komen is dat mensen gaan klagen over een game waar zowat nog niks over bekend is. Laat eerst eens wat meer details over de game komen en ga het op basis daarvan bekritiseren."

    baas boven baas! 8) eindelijk iemand die het snapt