Nieuwe Tomb Raider film op komst

De schrijvers Hawk Ostby en Mark Fergus krijgen de eer om aan de nieuwe Tomb Raider-film te mogen schrijven. Dit tweetal stond al eerder bekend om hun bijdrage aan het eerste deel van de film rondom stripheld Iron Man. De nieuwe Tomb Raider-film moet de eerste film zijn sinds Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life in 2003 op de doeken verscheen.

De kans dat de 35-jarige Angelina Jolie haar gebruikelijke rol als avonturier toegewezen krijgt blijft, jammer genoeg, wel gering, aangezien de film over de avonturen de jonge jaren van Lara Croft gaat. Filmproductiemaatschappij GK Films heeft daarom nog niet besloten aan wie zij de rol van de jonge Lara Croft gaan verlenen. Overigens blijft er ook nog een groot vraagteken staan bij de vraag of de film iets te maken heeft met de game die in productie is.

De nieuwe Tomb Raider-game is momenteel in de maak voor de Xbox360 en PlayStation 3 en zal uiterlijk maart 2012 in de winkelrekken moeten liggen. De film zal in 2013 in de bioscopen verschijnen.

Meer over films weten? Kijk dan ook eens naar onze filmwebsite MoviesNet.

  1.   
    bender's avatar

    Het interview van het artikel hieronder werkt niet bij mij. 🙁

    EDIT: Nu werkt het wel. 🙂

  2.   
    twoakrm's avatar

    wow wat mooi die vorige films waren al niks zou deze anders zijn dan??

  3.   
    superdedupe's avatar

    twoakrm schreef, "wow wat mooi die vorige films waren al niks zou deze anders zijn dan??"

    iron man 1 was tof, dus jah 😛

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik blijf het gewoon in de gaten houden kijken wat het word 😀

  5.   
    Batman360x's avatar

    Toch niet weer ….