CrewGrounds: Naar welke game van Bethesda kijk je het meeste uit?

CrewGrounds is weer terug van weggeweest! Vanaf vandaag kun je om de week weer een nieuwe editie verwachten, waarin de redacteurs van GamersNET hun ongezouten mening geven over de huidige stelling. Vanwege de Bethesda-week (die overigens gisteren is geëindigd), legden we de volgende stelling voor aan de crew:

Naar welke game van Bethesda kijk je het meeste uit?

Michiel Brunsveld
Prey 2
De twist zit voor mij in “uitkijken naar”, want dat Skyrim gruwelijk vet gaat worden staat voor mij al vast. Daarom kijk ik juist het meeste uit naar Prey 2, want de eerste berichten (dankzij Peter’s trip naar Salt Lake) zijn gewoon zo lyrisch en zo verrassend. Misschien mist Prey 2 die bekende gameplay met zwaartekracht, maar eigenlijk was dat de enige toffe gimmick uit deel 1 en precies hetzelfde trucje doen zou weinig origineel uitpakken. Ik kijk er juist heel erg naar uit om met al die nieuwe gameplay-elementen aan de slag te kunnen in een rol als huurmoordenaar op een andere planeet… hoe vet! En verticale gameplay, hoge gebouwen en ‘hoover boots’ bezorgen me toch ook wel dat echte Prey 1-gevoel, dus ik heb er vertrouwen in.

Richard Leurs
Brink
Ik was vroeger een clan gamer. Ik vond het heerlijk om een rol binnen een team te hebben en deze zo goed mogelijk uit te voeren. Verder ben ik een beetje klaar met de mulitplayer van de hedendaagse shooters. Het gaat vaak alleen maar om een zo hoog mogelijke kill/death ratio en dat is nou juist hetgeen wat mij niet interesseert. Brink komt voor mij dan ook op het juiste moment. De game pakt het shooter genre op een manier aan waar ik heel warm van wordt en ik hoop dan ook dat de plannen achter Brink echt waarheid worden.

Sven Hemmelder
The Elder Scrolls V: Skyrim
Games van Bethesda zijn hier al jaren een reden om een groot feest te bouwen. Het zijn allemaal toppers die ik ooit gespeeld wil hebben. Er is maar een titel die in staat is om er voor te zorgen dat ik andere leuke games echt totaal vergeet. Dat is natuurlijk The Elder Scrolls V: Skyrim. De voorgangers hebben letterlijk maanden van mijn leven opgeslokt en dit nieuwe deel uit deze franchise gaat weer hetzelfde doen. Maar zolang je plezier hebt, is dat toch geen probleem?

Daniël de Zwart
Prey 2
Bethesda is al jaren een bedrijf dat kwaliteitsgames produceert en uitgeeft, maar ikzelf ben nooit een heel grote fan geweest van hun spellen. Ik ben ooit aan Oblivion begonnen, maar ik vond het begin te langdradig en dus haakte ik af. Skyrim trekt dan wel mijn aandacht, maar waarschijnlijk kan ik die game niet lang spelen. Daarnaast zullen Brink en RAGE zeker gaan overtuigen; toch kies ik voor Prey 2. Het idee van het bounty hunten in een verticale wereld klinkt geniaal. Ik ben een groot fan van de Assassin’s Creed-reeks, dus met die insteek hou ik een oogje in het zeil.

Bas de Voogt
Brink
Net als vele andere gamers kan ik er enorm van genieten om als een strijder (het liefst een elf) door de magische bossen en dorpjes te zwerven. Bethesda weet wat ze in handen hebben met The Elders Scrolls en er is dan ook een minuscule kans dat ze deze game zullen verprutsen. Natuurlijk ben ik benieuwd naar deze game, maar ik ben nog veel meer geïnteresseerd in Brink. Mogen we de prachtige speeches van Richard Ham geloven en pakt de game écht goed uit of zijn onze verwachtingen misschien toch iets aan de hoge kant? Ik kan niet wachten tot Brink uitkomt en ik mijn eigen oordeel kan vellen.

Leon Kempers
Brink
Ik ben een groot fan van shooters maar de laatste maanden ben ik nog maar weinig verrassende spellen in het genre tegengekomen. De succesvolle “COD-formule” wordt in steeds meer games gebruikt, terwijl Brink het initiatief neemt om met een nieuw concept op de proppen te komen. De mix tussen Team Fortress en Mirror’s Edge spreekt mij zeer aan en als het spel net zo tof gaat worden als de tot nu toe vrijgegeven trailers, dan zit het wel snor met deze game.

  1.   
    squidgyboy's avatar

    The Elder Scrolls V: Skyrim natuurlijk… als ik de game heb sluit ik mezelf op voor 4 weken en zal deze game nonstop spelen. 😀 het vorige deel heb ik meer dan 800 uur gespeeld 8)

  2.   
    Tadao's avatar

    2 eigenlijk, skyrim her meeste,maar Prey 2 lijkt me ook awesome

  3.   
    Bones's avatar

    Ik ben af en toe nog steeds bezig met Oblivion, nog steeds niet helemaal uitgespeeld.
    Moet ik voor November wel even doen, anders blijft die liggen.

  4.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Welke niet kun je beter vragen! Bethesda maakt gewoon vette games. Maar Skyrim staat natuurlijk wel met stip op 1!

  5.   
    RoHoutje's avatar

    Brink en The Elder Scrolls V: Skyrim. 😉

  6.   
    Jarek's avatar

    Hmm opvallend , in de GN poll kijken meer dan de helft van de mensen het meest uit naar skyrim. 293/494
    In de crew maar 1 van de 6 😀

  7.   
    Serg1337's avatar

    TES V: Skyrim.. /duh!

    Sven, Y U SO Forever Alone? 🙁

    Anyways.. vanaf 11-11-11 zie je me nergens anders meer verschijnen dan op de Xbox, met Skyrim ^^

  8.   
    coolsharpei's avatar

    Skyrim ofcourse 😳

  9.   
    XTR17's avatar

    Geen Rage? Ik zie verder dat Brink nu al zo overrated is.