De spannende zoektocht naar EA’s Easter Egg

EA heeft onlangs interactieve “Happy Easter Egg” kaarten gestuurd naar zijn trouwe geregistreerde leden. Altijd leuk zo’n kaartje, maar is dit wel wat het lijkt? Na wat geklikt te hebben op een groot konijn en een wannabe-superman-rups kwamen we terecht op een nieuwe design waar we weer vrolijk mochten rondklikken om weer op een andere uit te komen. Ook is er een klein tekstje te lezen onder de e-card.

It’s Easter, so we thought we’d make you a lovely card. But it’s much more than just a card, it’s your exclusive invitation to a very special Easter Egg Hunt.

Only true gamers will find the hidden Easter Egg. So the question is, do you feel lucky?

Is dit gewoon een vriendelijk bedoelde “Happy Easter Egg” e-card waarin een aantal animaties wordt afgespeeld als je er op klikt of leidt deze onschuldige e-card misschien wel tot een spannende speurtocht? Dit laatste zou nog niet eens zo onwaarschijnlijk zijn, aangezien we binnenkort weer met Alice door een konijnenhol mogen kruipen, in American McGee’s: Madness Returns.

Dus dames en heren, neem snel een kijkje op de website en wie weet schuilt er wel een Sherlock Holmes in jou.

  1.   
    Extremegamer's avatar

    *doet sherlock holmes jas aan, vergroot glas in de hand, de pijp in de andere hand*

  2.   
    huntedjohan's avatar

    niet echt een happy eastern ending 😕

  3.   
    maxmeyer's avatar

    Bij de eerste moet je rechtsonder op die worm, muis ingedrukt houden. Dan kom je bij een leeuw en een penguin, en moet je op dat grote achterste gebouwen blijven met je muis en ingedrukt houden. Even verder zoeken 😛

  4.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Ben je al wat verder want ik kom er niet uit in het konijnenhol. Ik denk dat het wat te maken heeft met de tijd op de klok van het konijn.

  5.   
    Carcass's avatar

    B@S schreef, "Ben je al wat verder want ik kom er niet uit in het konijnenhol. Ik denk dat het wat te maken heeft met de tijd op de klok van het konijn."

    ja of het is klaar zoals de tv aangeeft :p

  6.   
    Leon 2.0's avatar

    Daar ben ik inderdaad maar vanuit gegaan, nadat ik ongeveer alles dat ik daar zag al had aangeklikt. 🙂

  7.   
    XTR17's avatar

    TAB gebruiken maakt het gewoon simpel 😛