Gratis American McGee’s Alice bij aanschaf Alice: Madness Returns

Electronic Arts heeft gisteren bevestigd dat mensen die Alice: Madness Returns kopen een code krijgen om de originele game, American McGee’s Alice, geheel gratis te downloaden. Dit houdt tevens in dat men het origineel heeft omgewerkt voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Mensen die een tweedehands exemplaar van Madness Returns kopen, kunnen de originele game via het menu van Madness Returns aanschaffen voor 800 Microsoft Points of een vergelijkbare prijs op het PlayStation Network. American McGee’s Alice zal niet als standalone game worden uitgebracht voor de consoles; een Alice: Madness Returns disc is vereist.

Alice: Madness Returns is het vervolg op de cult-klassieker American McGee’s Alice uit 2000. Inmiddels is het meisje Alice belast met een stevig trauma dankzij de dood van haar familie. Een psychiater probeert Alice te verlossen van haar waanbeelden, maar om meer informatie te krijgen over de dood van haar familie reist Alice af naar Wonderland. Een fantasy-land dat een stuk gevaarlijker en absurder is dan de wereld uit het bekende Alice in Wonderland-verhaal. In de game beleeft Alice haar avontuur door middel van platformen en stevige hack&slash-gameplay.

  1.   
    dicapo's avatar

    800 ms points, wat is dat in euro’s ongeveer?

    Wel leuk dat ze steeds vaker hd remakes enz er bij doen!

  2.   
    Steen's avatar

    dicapo schreef, "800 ms points, wat is dat in euro’s ongeveer?
    Wel leuk dat ze steeds vaker hd remakes enz er bij doen!"

    ong. 10 a 20 euro denk ik

  3.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Super AWESOME!!! Je moet gewoon het eerste deel eens gespeeld hebben, verouderde graphics of niet.

    Hoeveel dit ongeveer gaat kosten? Ik weet las sowieso dat 800 ms gelijk staat aan 10 dollar, dus ik gok rond de vijf en tien euro. Daarbij kun je voor zo’n game als deze niet meer vragen, hoe goed deze ook mag zijn, het spel is al meer dan tien jaar oud.

  4.   
    Fabianb's avatar

    dicapo schreef, "800 ms points, wat is dat in euro’s ongeveer?
    Wel leuk dat ze steeds vaker hd remakes enz er bij doen!"

    9.50, ik spreek nu alleen over de winkel waar ik ze bestel.