The Settlers 7 krijgt coöperatieve modus

Ubisoft heeft naar buiten gebracht dat The Settlers 7 een patch zal krijgen waarbij een coöperatieve modus zal worden toegevoegd. Naast de patch zal er ook een vierde DLC-pakket verschijnen.

De DLC is reeds verschenen en zal drie nieuwe mappen met zich meebrengen en twee mappen, speciaal voor de coöperatieve gameplay. Een aantal omschrijvingen is hieronder te vinden:

Settlers 7: The Two Kings DLC Pack 4 details:

2 brand new multiplayer maps

– Tower Island – Een onrusitge plek waar vier spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. De map wordt gedomineerd door de Tower of Tandria en het veroveren daarvan is het primaire doel.
– Throne of Tandria – Twee teams nemen heb tegen elkaar op om de troon van Tandria te veroveren. De ene speler heeft veel mijnen en bijna geen vruchtbare grond en de andere speler heeft veel vruchtbare grond en bijna geen mijnen.

A brand new 2-player map

– Forest Realm – Hier zijn dichte bossen en grote weides te vinden. Aan beide kanten van de weiden is een tegenstander te vinden.

 1.   
  Ramses's avatar

  Heb vernomen dat Settlers vooral de kracht van de MP moet halen, maar dat deze dusdanig op zijn gat ligt; dat tot aanschaf overgaan geen succes is.

  Iemand ervaring?

 2.   
  Superwasbeer's avatar

  Het spel is wel heel leuk om Lan mee te spelen Ramses, en dan is het gewoon gezellig maar dat is elk lan spel dus….
  Online is het nog te, hoe zeg je dat, langzaam paced