Prijsvraag: Win kaartjes voor de spectaculaire première van Fast & Furious 5!

Het is weer tijd voor een hele vette prijsvraag, want in samenwerking met Universal Pictures mogen we 2×2 vrijkaartjes weggeven voor de spectaculaire première van Fast & Furious 5, aanstaande dinsdag 26 april om 20:00 uur in Pathé Arena te Amsterdam.

De première is niet alleen een unieke kans om deze actievolle film als een van de eersten ter wereld te zien, maar ook zijn hoofdrolspelers Paul Walker, Dwayne Johnson en regisseur Justin Lin aanwezig! De boulevard rond de Arena staat die avond vol met getunede auto’s, sexy dames, Braziliaanse livemuziek en dansacts. Vanaf 16.00 uur zijn de auto’s al te bewonderen voor het publiek.

Hoe maak je kans?
Eenvoudig als altijd: laat vóór vrijdag 22 april een reactie achter onder dit bericht (op MoviesNET of GamersNET). Als je wordt uitgekozen mag je 2 namen doorgeven voor op de gastenlijst, die dinsdag naar de première kunnen gaan.

In Fast & Furious 5 belanden Brian en Dominic in Rio de Janeiro, waar ze nog een laatste klus moeten klaren om voor altijd vrij te zijn. Ze verzamelen weer hun team van topracers, maar tegelijkertijd moeten ze het opnemen tegen een corrupte zakenman en een lompe federale agent.

Fast & Furious 5 is vanaf 5 mei in de bioscoop te zien. Meer informatie is te vinden op de officiële website en op de Facebook-pagina.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren