Prey 2 krijgt waarschijnlijk verhaal gedreven DLC

Informatie over Prey 2 stond tot vorige week in de kinderschoenen, maar Peter was in Salt Lake City bij Bethesda en schreef over de eerste prangende details in zijn preview. Ook screenshots zijn vrijgegeven, maar we moeten nog tot 2012 wachten eer we ermee aan de slag kunnen.

Narrative’s pretty strong with us, so that’s all I can say. We love the narrative, we come from a narrative background.
Toch is het niet heel vreemd om nu al te zeggen dat Prey 2 na de release DLC krijgt. Jim Sumwalt, mede-oprichter van Human Head Studios, liet ook al weten wat voor soort downloadable content we kunnen verwachten. De ontwikkelaar is erg verhaal gedreven en Sumwalt zegt dan ook dat DLC heel goed in het kan verhaal passen.
The bounty hunter, targets and hunting, is a perfect mechanic for that type of stuff if you follow my train of thought.
Prey 2 moet een sterke storyline krijgen en om daar content naast uit te brengen die ook verhaaltechnisch prima in elkaar zit, kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen. Als laatste geeft Sumwalt aan dat het jagen en de facetten die erbij komen als bounty hunter zich erg lenen voor zulke content.

  1.   
    killingdj0's avatar

    aan de ene kant denk ik ja want dan sta je te trapellen voor de story dlc aan andere kant NEE omdat het gewoon extra geld vragen is