GN Poll: Naar welke game van Bethesda kijk je het meeste uit?

Hierdepiep hoera! Het is weer maandag! Eindelijk weer naar school of naar je werk, want dat heb je uiteraard ontzettend gemist na twee lange vrije dagen. Met een beetje geluk heb je zelfs over een paar weken al examens, dan heb je na school ook nog wat om je mee te vermaken! Grapje hoor, we weten hoe zwaar jullie het hebben. GamersNET doet er echter alles aan om jouw maandag toch zo leuk mogelijk te maken en met de start van de Bethesda-week en een nieuwe GN Poll moet dat wel lukken.

Maar laten we eerst even terugblikken op de poll van 4 april. Toen vroegen we jullie waar je de voorkeur aan geeft bij de indeling van de homepage. Precies de helft van alle stemmers gaf aan tevreden te zijn met de indeling zoals deze nu is, terwijl 29% graag een indeling per platform zou zien. 9% ziet het nieuws liever onderverdeeld in genres en 12% liet weten dat de items van vier dagen geleden er voor hen niet op hoeven te staan. We willen iedereen bedanken voor het stemmen en we zullen zeker gebruikmaken van de resultaten. Hieronder enkele reacties van onze bezoekers:

nuclearnemo

Vind een release schema op de hoofdpagina eigenlijk wel een goed idee….Dan weet je meteen van maand tot maand wat de releases voor die maand zijn en kun je er eventueel rekening mee houden. Verder vind ik de hoofdpagina nu wel goed dus er hoeft niet veel veranderd te worden.

mr.black

Wel één verbeterpuntje, als er een groot evenement is, zoals de E3, krijg je tientallen nieuwtjes per dag, wat op zich fijn is maar bijv. ander nieuws/reviews/trailers vallen een beetje weg. Het zou handig zijn als die ook tijdelijk een tabje krijgen oid, waarbij je al het E3 (of TGS/GC/whatever) in één keer ziet.

Evt. filtering van nieuws zou ook een toevoeging kunnen zijn, maar die zou ik niet gebruiken. Wel kan ik me voorstellen dat bijv. 360-eigenaren niet erg geïnteresseerd zijn in Wii-nieuws. Misschien handig dat je in je profiel aan kan geven waarvan je allemaal nieuws wilt zien.

desxeon

Ik wil niet zo geniepig over komen maar de “lijnen” naast GN pagina’s van de reclame van Crysis 2 of een ander game mogen wel iets minden zwaar zijn want mijn Internet heeft er soms problemen mee om het te laden dus misschien zou het handig zijn dat je het uit kan zetten of het minder zwaar kan maken, maar verder moet je niks aan GN-site veranderen alles is lekker te vinden en ziet er mooi en verzorgt uit.

Nieuwe stelling
Aankomende week is het Bethesda-week op GamersNET. Peter is naar Salt Lake City gevlogen en mocht daar een week lang met de line-up van Bethesda aan de slag, dus je kunt de komende week veel GN On Tours, artikelen en zelfs een een GN Radio op locatie verwachten! Wij zijn daarom benieuwd:

Naar welke game van Bethesda kijk je het meeste uit?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-bericht! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  1.   
    limsma's avatar

    ik denk niet dat dit een hele onverwachtse poll gaat worden want waarschijnlijk gaat de meerderheid naar Skyrim en van de rest verwacht ik dat brink het goed gaat doen

  2.   
    Fabianb's avatar

    BRINK offcourse.. 😉

  3.   
    Steelpartyhat's avatar

    Hunted natuurlijk, niemand weet er nog echt iets van af maar ik geloof dat het echt een verborgen parel is.

    Ik ben in ieder geval van overtuigd dat hij erg vet word.

  4.   
    Alfa Warrior's avatar

    Is dit een hint?
    Edit: never mind, had het stukje niet goed gelezen.

    Zelf kijk ik niet uit naar een van de genoemde projecten, ik zou zelf wel een Nieuwe Fallout willen zien van hun.

  5.   
    Ika Q's avatar

    Skyrim > All

  6.   
    HellViperX's avatar

    de nieuwe fallout mist 😆

  7.   
    JonsoN's avatar

    Ik ga toch voor RAGE, Skyrim staat op de 2e plaats, maar ja je mag niet 2x stemmen he.. 😛

  8.   
    daan147's avatar

    ES 5 Skyrim ftw! 8)

  9.   
    toeter83's avatar

    Elder Scrolls uiteraard

  10.   
    )GN(-Erik's avatar

    Prey 2 en RAGE!! 😆

  11.   
    XTR17's avatar

    RAGE. Enigste game van deze uitgever waar ik op wacht.

  12.   
    desxeon's avatar

    Deze vraag is toch niet zo moeilijk?, TES V: Skyrim natuurlijk! wat gaat die game knallen zeg.:)

  13.   
    iveL's avatar

    Geen één 😛

  14.   
    DeAdSeYe's avatar

    Rage, daarna Prey 2. 😀

  15.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik kijk na geen 1 uit 8)

  16.   
    cool ice's avatar

    @ de vorige poll, dat idee van nuclearnemo vind ik ook een heel goed idee. 🙂 en dan wat er de komende maand uitkomt, maar ook de komende maanden, of misschien het hele jaar. (dat laatstgenoemde zijn misschien erg veel games, maar het is zomaar een idee).

    en @ deze poll, ik kijk naar geen 1 game uit. (van bethesda dan)

  17.   
    Jarek's avatar

    Elder scrolls , eigenlijk als enige , misschien ook wel prey 2 als er wat meer informatie vrij komt.

    Brink lijkt me wel leuk , maar niet voor de volle 45-60 euro.

  18.   
    idefixian11's avatar

    Ik kijk naar geen van deze games uit!

  19.   
    The_sith_lord's avatar

    Skyrim… Kijk al jaren uit naar een vervolg op oblivion:)

  20.   
    PSPfreaky's avatar

    Eigenlijk kijk ik niet uit naar een game van Bethesda. Eerst mijn examens maken, daarna (als ik geslaagd ben) de HTC Sensation + abonnement kopen wat niet zo goedkoop is, ergens in de zomer DiRT3, in november Battlefield 3 en de nieuwe Call of Duty. Ik heb nu eigenlijk wel genoeg aan mijn hoofd.

    Bethesda maakt niet echt games dat ik leuk vind.

  21.   
    Dark_Phoenix's avatar

    ”Black13″ schreef, "@ de vorige poll, dat idee van nuclearnemo vind ik ook een heel goed idee. 🙂 en dan wat er de komende maand uitkomt, maar ook de komende maanden, of misschien het hele jaar. (dat laatstgenoemde zijn misschien erg veel games, maar het is zomaar een idee).
    en @ deze poll, ik kijk naar geen 1 game uit. (van bethesda dan)"

    Ik wil niet een zuurpiet zijn maar dat was mijn voorstel en hij was ermee eens. Ik heb voor skyrim gekozen puur omdat ik benieuwd ben of het beter gaat worden dan Oblivion.