Gratis missie beschikbaar in Command & Conquer 4

Goed nieuws voor iedereen die nog regelmatig een potje Command & Conquer 4 doet. Het officiële blog van de serie heeft namelijk bekendgemaakt dat de pre-order bonus missie Night Moves vanaf nu voor alle spelers beschikbaar is. Gebruikers die hun Tiberian Twilight-account vóór maart 2011 hebben geregistreerd, zouden meteen al bij het scherm van de campaign-modus de missie kunnen selecteren.

Voor degenen die dat echter na maart 2011 hebben gedaan: ga naar het officiële forum en post de naam van je Persona. Het team zal dan handmatig ook aan jou de gratis missie verstrekken.

  1.   
    huntedjohan's avatar

    Ha, toch maar weer s command en conquer uit de kast toveren dan

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik kan het spel niet eens spelen echt heel vaag hij piept over directx 9 op me pc, Ik directx 9 van microsoft site gedownload kan ik hem nog niet spelen zelfde foutmelding.

    zelfde is ook met red alert 3

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Ik kan het spel niet eens spelen echt heel vaag hij piept over directx 9 op me pc, Ik directx 9 van microsoft site gedownload kan ik hem nog niet spelen zelfde foutmelding.
    zelfde is ook met red alert 3"

    Moet je een betere videokaart nemen 🙄

  4.   
    brambo69's avatar

    dan heb je een hele slechte pc wat is jouw pc configuratie?(bijv welke video kaart proccesor moederboord hoeveel werkgeheugen enz)

  5.   
    ChrissieOne's avatar

    fuck C&C 4, ik speel atm RA2 over het WLAN tegen me broer en broertje, veel leuker 😀 😉