Details rondom Burnout Crash lijken steeds zekerder

Het lijkt er inderdaad op dat Burnout Crash een downloadable game wordt. Er is mogelijk tegen Joystiq gezegd dat het een arcade-titel betreft voor het PlayStation Network en Xbox Live Arcade.

The aim of the game is to cause as much damage as possible to traffic and buildings by crashing a car into them.
Burnout Crash zou zich afspelen in de fictionele wereld van Crash City en het spel zou volledig draaien om zo hard mogelijk te crashen in massa’s auto’s en gebouwen. Het doel is dan zo veel mogelijk schade aan te richten. Een game die niet om racen draait, maar vooral om het crashen; het klinkt aannemelijk dat zo’n spel niet in de winkel verschijnt.

  1.   
    huntedjohan's avatar

    snap dat iemand het af en toe leuk vind om niet te racen maar lekker te raggen met een auto en zoveel mogelijk schade maakt, maar om daar nou een game rond te maken! zou voor mij persoonlijk van hele korte duur zijn.

  2.   
    firehopper211's avatar

    Crashen vond ik altijd wel grappig in Burnout 2, maar daar blijft het dan bij 🙄 k’hoop dat je met dit in ieder geval veel meer kan doen aangezien dit eerst niet mogelijk was. maar ik zal zien wat het wordt volgens iedereen. 🙄

  3.   
    bender's avatar

    leuk voor een paar keer, maar daarna vrij saai.
    zeker als het waarschijnlijk zo gaat zijn dat je heel lang moet wachten voor je opnieuw kan beginnen (je botst en dan duurt het een minuut eer dat alles kapot is en dan nog score en saven enzo).

  4.   
    iveL's avatar

    Jammer dat een downloadable game wordt 🙁
    Ik had liever een ”volwaardige” game gezien 😛

  5.   
    ChrissieOne's avatar

    @iveL: Burnout Takedown enzo, daar kan precies hetzelfde…