Gamen is de populairste activiteit op tablets

Uit een enquête van Google onder 1400 tablet-bezitters blijkt dat het spelen van games de populairste tijdbesteding is op tablets. Volgens het onderzoek gebruikt 84 procent van de tablet-eigenaren de gadget om spellen op te spelen. Het apparaat gebruiken om informatie op te zoeken is eveneens populair, dit doet namelijk 78 procent van de tablet-bezitters, terwijl 74 procen het apparaat gebruikt voor e-mailen. Als we alles op een rijtje zetten, dan komt de volgende lijst eruit:

Gamen 84%
Informatie opzoeken 78%
E-mailen 74%
Nieuws 61%
Sociale netwerken 56%
Entertainment 51%
Boeken lezen 46%
Online winkelen 42%
Overigens heeft deze enquête alleen onderzocht wat de consumenten doen met hun tablet, niet hoeveel tijd ze eraan besteden. Ook is het onbekend over welke tablets de consumenten bezitten. Het onderzoek werd gehouden in maart van dit jaar, de Xoom van Motorola, de Galaxy Tab van Samsung en de iPad van Apple waren toen reeds op de markt.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    En sommige mensen gaat er mee skateboarden 😆

    http://www.youtube.com/watch?v=yKNGGfcPipQ

    Of ze stoppen hem in een blender 🙄

    http://www.youtube.com/watch?v=lAl28d6tbko&feature=related

  2.   
    blackname's avatar

    alles bij elkaar opgetelt kom ik erop op uit dat er meer dan 100% tablet eigenaars zijn toch wel raar

  3.   
    xColdNight's avatar

    blackname schreef, "alles bij elkaar opgetelt kom ik erop op uit dat er meer dan 100% tablet eigenaars zijn toch wel raar"

    Je kunt het als één persoon toch voor meerdere dingen gebruiken. Mensen hebben wss uit meerdere dingen kunnen kiezen waarvoor ze het gebruiken,niet één ding wat ze het meeste gebruiken 🙂 dan is het per onderdeel x% wel aangevinkt en x% niet.

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    blackname schreef, "alles bij elkaar opgetelt kom ik erop op uit dat er meer dan 100% tablet eigenaars zijn toch wel raar"

    Vreemd zeg, dat mensen meer dan één ding doen met een tablet. 😉