Gerucht: Final Fantasy VII remake in de maak voor de NGP

Hoe lang gaat het gerucht nou niet ten ronde dat er daadwerkelijk een Final Fantasy VII remake in de maak is? Het begon allemaal bij een video van een technical demo waarin we het intro-filmpje van het spel in prachtige PlayStation 3 graphics konden ervaren. Vervolgens was aan het einde van de PSP game Final Fantasy VII: Crisis Core een video te zien dat veel weg had van de technical demo, alleen dan nu nog mooier uitgewerkt en was hier ook FFVII hoofdpersonage Cloud Strife te zien en te horen.

Dit keer zou er een mail zijn opgedoken van Square Enix waarin gesproken wordt dat er daadwerkelijk een FFVII remake komt en dat deze zal worden uitgebracht voor de NGP. Ook wordt er al een aantal details vrijgegeven, maar kregen we echter onze twijfels toen we wat slordige spelfoutjes ontdekten.

Toch zou het geen gek idee zijn om zo’n prachtige titel waar elke Final Fantasy fan om smeekt gelijktijdig uit te brengen met de NGP.

 1.   
  NightHawk's avatar

  Wat dacht je van een geheel nieuwe game in de plaats?

  Veel interessanter niet?

 2.   
  Jarek's avatar

  NightHawk schreef, "Wat dacht je van een geheel nieuwe game in de plaats?
  Veel interessanter niet? "

  Of beide. ๐Ÿ˜›

 3.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  Er komt sowieso een nieuwe FF titel; Final Fantasy vs XIII. Maar ik zou meteen een NGP halen als dt gerucht waar blijkt te zijn.

 4.   
  DGonlag2's avatar

  [email protected] schreef, "Er komt sowieso een nieuwe FF titel; Final Fantasy vs XIII. Maar ik zou meteen een NGP halen als dt gerucht waar blijkt te zijn. "

  En Agito XIII (Type-O tegenwoordig) niet te vergeten. Ook is Final Fantasy XIII-2 in de maak. Dat zijn al 3 compleet nieuwe spellen!

  OT:

  Lijkt me wel vet, zeker als het er zo goed uit gaat zien. Wat wel kan op de NGP, als ze hierop de remake echt gaan maken, dan hebben ze precies genoeg gewacht om een degelijke remake te maken. Nu kun je het echt mooi maken en de gameplay sterk verbeteren.
  Geweldig wat er in die brief staat!
  – Characters zien er hetzelfde uit als in Advent Children (super epic!)
  – Meer gold saucer
  – Meer chocobo racing
  – Open wereld
  – Remastered muziek
  – Orginele verhaal
  – Betere graphics
  – Nieuw battle system. (die van XIII helaas, niet de beste ooit, maar iig beter dan die van 7, dat was vroeger goed maar nu toch echt verouderd)

  Geweldig dus! Ik hoop dat het waar is, ik kan niet wachten. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚