Move verkoopt bijna twee keer zoveel als Kinect in Japan

In 2010 wist PlayStation Move bijna twee keer zoveel te verkopen als Kinect, maar dan wel in Japan, waar eigen producten over het algemeen een stuk populairder zijn. Vorig jaar wist Move in Japan ruim 170.000 exemplaren te verkopen, naast 90.000 Kinect’s.

Sony’s Move sold 170,000 units up to the end of 2010 in Japan, soundly beating Kinect’s 90,000 sales in the same period.
Toch werden beide technische hoogstandjes verslagen door Torne, die afgelopen jaar zo’n 784.000 keer over de toonbank ging. Torne is een apparaat die je aan de PlayStation 3 kunt koppelen en fungeert als video recorder. Ofwel, het opnemen van bijvoorbeeld televisieprogramma’s.

Tevens zijn Move en Kinect leuke snufjes voor hobbyisten. Zo zijn er al talloze video’s van mods verschenen, waarbij Kinect op de PlayStation 3 werkt en Move op de PC.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Aangezien de PS3 zoveel meer verkocht is in Japan dan de xbox, denk ik dat er in verhouding per xbox meer Kinects zijn verkocht dan Moves per PS3.

  2.   
    xDafuzey's avatar

    mr.black je hebt helemaal gelijk 🙂

  3.   
    Dagger_of_Time's avatar

    vind dualshock 3 toch wel het lekkerst. weet iemand misschien hoeveel ps3’s en hoeveel controllers er zijn verkocht?

  4.   
    soldierarjan's avatar

    is wel logische in japan dat is sony thuis land en de xbox doet slecht daar.

  5.   
    iveL's avatar

    Leuk om te weten 🙄

  6.   
    blackname's avatar

    mr.black schreef, "Aangezien de PS3 zoveel meer verkocht is in Japan dan de xbox, denk ik dat er in verhouding per xbox meer Kinects zijn verkocht dan Moves per PS3."

    en waar haal jij die gegevens dan vandaan??

  7.   
    Leon 2.0's avatar

    blackname schreef, "

    ”mr.black” schreef, "Aangezien de PS3 zoveel meer verkocht is in Japan dan de xbox, denk ik dat er in verhouding per xbox meer Kinects zijn verkocht dan Moves per PS3."

    en waar haal jij die gegevens dan vandaan?? "

    Alsjeblieft. 😉

  8.   
    Jarek's avatar

    Helemaal gelijk idd , dat zal de reden wel zijn.

  9.   
    FishHookz's avatar

    En kinect is ook 2 X beter dan move ;P en mensen die het er niet mee eens zijn zijn gewoon dom want oke je betaald meer MAAR JE HEBT GEEN CONTROLLER dan kan je net zo goed wii kopen xD