GN Exclusief: De Armacham-soldaten van F.E.A.R. 3


Vanaf 26 mei ligt F.E.A.R. 3 in de winkels en vanaf dat moment ga je weer de strijd aan met Alma en legio Armacham-soldaten. Maar wie zijn die soldaten eigenlijk? Vanaf morgen kun je dat lezen op verschillende Nederlandse sites, maar vandaag al geeft GamersNET een exclusief overzicht van de soldaten waartegen je gaat strijden in F.E.A.R. 3:

lign=righthspace=10
Grunt:
Grunts zijn zeer agressief en gedisciplineerd en ze zoeken hun tegenstanders op om die in de val te lokken. Ze maken gebruik van suppressing fire, flankeren, patrouilleren en zoeken je altijd op. Ze kunnen daarnaast ook klimmen en kruipen, zodat er niets meer in de weg staat voor een succesvolle aanval.

lign=lefthspace=10
Sniper:
Snipers zal je niet vaak tegenkomen, omdat ze simpelweg moeilijk te vinden zijn. Ze verstoppen zich om je van een lange afstand te bestoken met hun kogels. Echter, als er een rode laser in de buurt is, weet je dat ze er zijn. De laser is de enige manier om ze te vinden en uit te schakelen.

lign=righthspace=10
Heavy Rocket:
Net als de Sniper is de Heavy Rocket vaak ver van het strijdveld te vinden. De Heavy Rocket maakt gebruik van een groene laser en dus zal de angst voor deze kleur alleen maar groter zijn.

lign=lefthspace=10
Heavy Riot:
Heavy Riots maken gebruik van schilden om Piont Man en Paxton op afstand te houden. Langzaam maar zeker komen ze dichter bij en deze tegenstanders zijn de meest agressieve van alle Armacham-soldaten. De schilden zijn slechts kwetsbaar op een aantal plekken en ze bieden een goede bescherming tegen kogels.

lign=righthspace=10
Phase Commander:
Phase Commanders zijn mensen die technologie gebruiken om ze tijdelijk doorzichtig te maken. Hiermee kunnen ze onder andere door muren lopen. Bij een aanval zullen ze altijd proberen te flanken en omdat geen muur genoeg weerstand kan bieden, komen ze gemakkelijk dichtbij Point Man en/of Paxton. Ze zijn krachtig, intelligent en een sterke tegenstander, mede ook vanwege de krachtige wapens die hij bezit.

lign=lefthspace=10
Phase Caster:
De Phase Caster heeft de mogelijkheid om andere soldaten te transporteren via portalen die ze zelf creëren. Naast dat hij altijd de beschikking heeft tot nieuwe soldaten, beschikt hij ook over een Beam Weapon. De Phase Caster wil zichzelf koste wat kost in leven houden en zal zich dan ook verdekt opstellen om zelf niet beschoten te worden. Toch kan hij ook van afstand veel schade aanrichten met zijn vette wapen.

Binnenkort meer nieuwe informatie over F.E.A.R. 3, een GN ON TOUR met Peter en Jonah en een uitgebreide preview van Jonah.

  1.   
    DoublePost's avatar

    Nice overzicht, sommige lijken me mss wat irritant om tegen te spelen. Maar we zullen het zien.

  2.   
    See4urSelf's avatar

    Vette exclusive man!

  3.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    See4urSelf schreef, "Vette exclusive man! "

  4.   
    Jarek's avatar

    Die sniper lijkt me wel grappig.