Assassin’s Creed reist naar het Verre Oosten of Zuid-Amerika?

Tijdens een kunst-tentoonstelling in München over Assassin’s Creed, deed art-director Mohamed Gambouz interessante hints uit de doeken over een nieuwe Assassin’s Creed-titel. Hij zegt dat er grote ideeën rondgaan waar Assassin’s Creed zich in het vervolg af zal gaan spelen.

Well I personally would do something completely new. Maybe something in an Asian or South American setting, at least nothing that we have already made.
Zelf wil Gambouz iets geheel nieuws doen, namelijk een reis naar Azië of Zuid-Amerika, in ieder geval een plek die nog niet is voorgekomen. Echter, hij weet dat hij het uiteindelijke besluit niet maakt, dus het kan altijd anders zijn.
In the next few months you will truly experience more details.
Toch luisteren ze bij Ubisoft naar de community via forums, blogs, Facebook en Twitter om ideeën op de doen en te kijken wat de fan in de reeks graag terug wil zien.

Zolang Assassin’s Creed dicht bij de middeleeuwen blijft, vind ik het prima. Hoe denken jullie over een setting qua tijd en mogelijke ambities richting Azië of Zuid-Amerika?

  1.   
    limsma's avatar

    ik ben dat gespeculeer rond AC 3 een beetje zat te worden ik heb onderhand echt al elke plek ter wereld langs horen komen (ook Vlissingen nog niet maar daar houdt het wel een beetje op) kunnen mensen niet gewoon rustig de eerste trailers afwachten

  2.   
    Mongsje's avatar

    Mijn idee zou zijn dat Desmund na 2 keer in de animus gezeten te hebben en de skills van zijn ancestors te hebben geleerd, zelf in de huid van assassin kruipt en het zich dus on onze tijd/nabije toekomst afspeelt.

    Steden als New York ofzo, kan je ook nog goed klimmen :p

  3.   
    M@tthijs's avatar

    Azië lijkt me een zeer interessante setting voor een derde deel binnen de AC-serie. 🙂

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Toevallig er staat op deze site juist een andere locatie. http://www.ng-gamer.nl/game-nieuws/13387_is-deze-teaser-voor-assassins-creed-iii-echt/
    Ik hoop zelf dat het zich in Azie zal gaan afspelen maar mocht dit nieuwtje kloppen dan ben ik daar ook zeer tevreden mee!VIVE LA FRANCE! 😀

  5.   
    Kpyne's avatar

    het lijkt me zo verschrikkelijk gaaf om in het verre oosten te spelen, echt dat is zo’n goede setting voor AC 😀

  6.   
    Ken2BE's avatar

    Zuid-amerika??? tegen de incas enzo vechten,buiten een paar tempels hadden die nu ook niet veel hoge gebouwen om op te kruipen. Volgens mij wordt het toch gewoon azia als ninja dan.

  7.   
    ms13694's avatar

    Kpyne schreef, "het lijkt me zo verschrikkelijk gaaf om in het verre oosten te spelen, echt dat is zo’n goede setting voor AC 😀 "

    Want?

  8.   
    Hitman047's avatar

    Ik vraag me nog steeds af, of die hint aan het einde van da vinci’s disappearance, iets met de nieuwe setting te maken heeft…

  9.   
    Mika0077's avatar

    Kom toch gewoon naar Amsterdam veeeeeeeeelllll leuker (vooral door de wallen 😛 )

  10.   
    Almelow's avatar

    Ik las wel eens iets op de wikia over een AC dit zich een Rusland afspeelt en dus ook een Russische voorouder je beschikt dan over een rifle, hidden blade en knife’s als ik het goed heb 😮

  11.   
    bender's avatar

    Mongsje schreef, "Mijn idee zou zijn dat Desmund na 2 keer in de animus gezeten te hebben en de skills van zijn ancestors te hebben geleerd, zelf in de huid van assassin kruipt en het zich dus on onze tijd/nabije toekomst afspeelt.
    Steden als New York ofzo, kan je ook nog goed klimmen :p"

    maar als je op de empire state building moet klimmen duuurt dat een beetje lang denk ik 😛

  12.   
    gebruiker50081's avatar

    Die titel vind ik zelf echt nul betrekking hebben op het verhaal. Die gast heeft het er over dat hij persoonlijk dat zou doen, zoals al aangegeven gaat hij daar inderdaad niet over en dus snap ik de nieuwswaarde niet echt.

    @Almelow
    Klopt, daar is ook een strip van verschenen.

  13.   
    fabiankok's avatar

    Zuid-America lijkt me ook echt vet!
    En Azie, ook een heerlijke setting, feudal japan ofzo, prachtig.

    Één ding is zeker, het wordt weer genieten!

  14.   
    Daniel Z's avatar

    jayme360gamer schreef, "Toevallig er staat op deze site juist een andere locatie. http://www.ng-gamer.nl/game-nieuws/13387_is-deze-teaser-voor-assassins-creed-iii-echt/
    Ik hoop zelf dat het zich in Azie zal gaan afspelen maar mocht dit nieuwtje kloppen dan ben ik daar ook zeer tevreden mee!VIVE LA FRANCE! 😀 "

    Die schijnt fake te zijn: http://multi.systemlink.me/2011/04/psa-assassins-creed-iii-leaked-image-is.html

  15.   
    Shaggyrulez's avatar

    De Middeleeuwen in Azie zou wel cool zijn!
    In Japan ofzo!

    ze moeten sowieso rond die tijd blijven (1400-1600)

    we gaan het meemaken! 😛

  16.   
    Fabianb's avatar

    jayme360gamer schreef, "Toevallig er staat op deze site juist een andere locatie. http://www.ng-gamer.nl/game-nieuws/13387_is-deze-teaser-voor-assassins-creed-iii-echt/
    Ik hoop zelf dat het zich in Azie zal gaan afspelen maar mocht dit nieuwtje kloppen dan ben ik daar ook zeer tevreden mee!VIVE LA FRANCE! 😀 "

    Een anonieme bron.. zo’n cover kan toch iedereen wel maken? 😉

  17.   
    GamerJaime's avatar

    Fabianb schreef, "

    ”jayme360gamer” schreef, "Toevallig er staat op deze site juist een andere locatie. http://www.ng-gamer.nl/game-nieuws/13387_is-deze-teaser-voor-assassins-creed-iii-echt/
    Ik hoop zelf dat het zich in Azie zal gaan afspelen maar mocht dit nieuwtje kloppen dan ben ik daar ook zeer tevreden mee!VIVE LA FRANCE! 😀 "

    Een anonieme bron.. zo’n cover kan toch iedereen wel maken? 😉 "

    Ja is ook zo maja ik vond hem er best goed uitzien en ik was ook al bang dat het fake zou zijn maja goed we zullen wel zien wat het gaat worden bij de E3 dit jaar! Ik hoop wel dat AC3 dit jaar uitkomt ik wil namelijk gewoon verder met dat verhaal die cliffhanger was killing en echt te vet!

  18.   
    MrFakeSmile's avatar

    als het maar goed aansluit op de rest van het verhaal

  19.   
    Jarek's avatar

    Ik heb geen trek in een mexicaans burrito verhaal.
    Wel in een nederlands frikandellen verhaal.