De Sims 3: Levensweg brengt memorabele momenten uit het leven met zich mee

Electronic Arts heeft weer een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 in de pijpleiding zitten. Dit keer gaat het om De Sims 3: Levensweg, waarin de speler samen met hun sims de meest memorabele momenten uit de kindertijd en tienerjaren en het volwassen leven kunnen beleven. Tienerliefdes, bruiloften of het meemaken van een midlifecrisis, het kan allemaal. Scott Evans, overkoepelend manager van The Sims Studio, had het volgende over het aankomende spel te zeggen.

Stel je voor dat je een geintje uit kunt halen met de toiletpot van een van je vrienden, of dat je je denkbeeldige vriend tot een echte Sim kunt transformeren, een vrijgezellenfeestje kunt organiseren en dat je Sim daar jaren later nog eens fijn aan terug kan denken.
Hieronder zijn de eerste screenshots van De Sims 3: Levensweg te zien en vergeet ook niet de trailer van dit uitbreidingspakket te kijken. We verwachten dat de game begin juni in de winkels te vinden zal zijn.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Nu moet je Sim ook nog eens een vliegtuigcrash kunnen overleven, of voor 4 maanden op een onbewoond eiland vast zitten en dan is het spel helemaal compleet.

  2.   
    Kpyne's avatar

    dus dit is een soort van levensverhalen van 2? waauw. 😕

  3.   
    G-6's avatar

    aan de hand van de onschrijving vind ik het nou niet echt boeiend, wat de trailer betref: leuk, maar wat de laten zien heb ik al bij tis sims gedaan dus wat zou het.

    Ik vind het nou allemaal nog te vaag om een oordee te geven.l

  4.   
    Tom's avatar

    Dat is waar ook, het meest memorabele moment uit mijn leven was toen ik als rode dino verkleed was.

  5.   
    Deathboy's avatar

    LOL ik vind de sims niet meer leuk sims 2 was leuk maar sims 3 is gwn the groot en te veel dingen aan je hoofd meer als in real leven dus ik ben gestopt bij sims 2 😉