Gamersnet.nl

Prijsvraagwinnaars: Win LEGO Star Wars III: The Clone Wars!

Als er één filmsaga is die elke zichzelf respecterende sci-fi fan gezien moet hebben, is het Star Wars wel. Maar gelukkig houdt het Star Wars-universum niet alleen op bij de films, maar zijn er ook verscheidene games uitgebracht die zich afspelen in het melkwegstelsel waar Luke Skywalker zijn vader vond.

En dan LEGO. Het vernuftig Deens blokje speelgoed waar elk kind in zijn jeugd wel mee in aanraking is gekomen. De combinatie van LEGO en Star Wars levert nu een derde deel op binnen de serie: LEGO Star Wars III: The Clone Wars.

GamersNET mag in samenwerking met Traveller’s Tales om de release van deze toffe game te vieren, drie keer de PlayStation 3-versie van deze leuke combinatie weggeven. Om een van de drie gelukkige winnaars te worden, moest je wel eerst de vraag beantwoorden welke orde in het Star Wars-universum voor vrede en gerechtigheid zorgt. De deelnemers konden kiezen uit 1. Galactic Knights 2. Jedi 3. The Force.

Verrassend genoeg wist slechts 78% van de deelnemers het juiste antwoord, B, te raden. Bijspijkeren dus! Uit deze 78% zijn de volgende drie winnaars voortgekomen:

Namens GamersNET van harte gefeliciteerd met jullie prijs. Deze zal zo snel mogelijk jullie kant op komen.