Nieuwe details Max Payne 3 gepubliceerd

Voor het eerst in twee jaar tijd heeft uitgever Rockstar details over hun aankomende actiegame Max Payne 3 vrijgegeven, die in het magazine Edge onthuld zijn.

Onlangs vrijgegeven screenshots van de game lieten opnieuw een oudere Max Payne 3 zien met een kaal hoofd, maar ditmaal ook met een bos haar. Dit blijkt nu te kloppen, aangezien de game een verhaallijn kent waarin tijdsprongen tussen het heden en verleden worden gemaakt.

Max Payne zal in het nieuwe deel van de franchise met pensioen zijn, maar dat zal niet betekenen dat hij zich niet meer in een wereld vol geweld en corruptie bevindt. Om het verleden achter zich te laten heeft Max Payne besloten om een nieuwe bestaan in Brazilië op te bouwen. Wanneer hij plotseling in een levensgevaarlijke situatie terechtkomt, begint zijn ontsnapping uit Brazilië en een zoektocht naar de ‘echte waarheid’.

Volgens Rockstar zal het derde deel een lineaire game worden, wat automatisch inhoudt dat het spel zich meer op de anticipatie van omgevingen gaat richten. Bullet-time zal wederom in de game te vinden zijn.

Vooralsnog is het onbekend wanneer Max Payne 3 in de winkelrekken zal liggen.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    De beschrijving van deze game doet me een klein beetje denken aan splinter cell conviction alleen ik hoop dat qua actie de game net zo goed zal zijn als de laatste splinter cell want de actie was daarin gewoon top. Verder moet ik wel toegeven dat ik nog nooit een max payne game gespeeld heb en het zou zo maar eens kunnen dat dit mijn 1ste payne game gaat worden. Ik wacht af….

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Dit vind ik nou erg jammer. Denk tot ik het oude Max Payne gevoel niet ervoor terug krijg. Corruptie, donkere horror/thriller sfeer daar draait Max Payne om. Deel 1 was geweldig en deel 2 was ook super, ik heb een gevoel tot dit deel niet echt erbij gaat passen.

    Vooral Max Payna 1 en de eerste Matrix film hadden een soort connectie en kwamen heel veel mods van uit. Daar heb ik veel tijd ingestoken. Vooral die shoot out op de begane grond van de wolkenkrabber met de pilaren. 😀

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Klinkt op zich wel goed ben wel benieuwd na een trailer eigenlijk maar Rockstar kennende kan dat nog wel effe duren 😆

  4.   
    HeittieH's avatar

    I hope to see the Max fast…. he is like me….getting older but bolder.. 😕

    Kom op met die game.
    Zelf met cheats was de singleplayer een mooi lang spel. 8)

  5.   
    Hallo?'s avatar

    Hmm ik denk dat ik deze maar aan me voorbij laat gaan… Niet zo een fan van max payne