Homefront Xbox 360 patch vanaf nu te downloaden; verhelpt vastlopen

Ondanks de ietwat teleurstellende reviews (de game scoort gemiddeld een 7.0/10) doet Homefront het commercieel gezien verrassend goed. Het spel is inmiddels de mijlpaal van 1 miljoen verkochte exemplaren gepasseerd en gaat nog steeds elke dag duizenden keren over de toonbank. Veel PlayStation 3- en Xbox-gamers gaven echter aan continu last te hebben van freezes. De console moet dan helemaal opnieuw opgestart worden en als het net heel goed ging in een multiplayermatch is dat natuurlijk erg frustrerend. PlayStation 3-bezitters zullen nog even geduld moeten hebben, maar de herstellende patch is inmiddels op Xbox Live gearriveerd.

Bovendien gaf Kaos aan momenteel hard bezig te zijn om ook andere bugs te verhelpen. Daarnaast werkt de studio aan een “uitgebreid scala aan opwindende DLC”, maar daar mogen ze helaas nog niets over kwijt. Wanneer we een oplossing voor de PlayStation 3 kunnen verwachten is nog niet bekend.

  1.   
    DutchGamer X's avatar

    eerst aan de patch werken en dan maar de DLC.

  2.   
    squidgyboy's avatar

    hopelijk zit er een hardcore mode in de dlc 8)

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Het zou ze sieren als ze die DLC gratis geven. Of op z’n minst gratis aan de mensen die het spel op de release gekocht hebben. 🙂

  4.   
    cool ice's avatar

    heb het spel net besteld voor ps3. hopen dat ze op ps3 ook snel met een patch komen. en ”opwindende DLC” kan ook leuk worden. 🙂 alleen hopen dat het niet zo achterlijk duur word.

  5.   
    krommebanaan's avatar

    Nutteloos patch, heb in die tijd van daarstraks 6 uur toen ik hem deed patchen tot nu 2 freezes gehad, buiten de freezes is het heel irritant met matchmaking, soms vind je snel een match(heel soms) en soms pas na een half uur. Voor mij mogen ze eerst matchmaking patchen en dan pas deze freezes. 👿

  6.   
    HeroWulf's avatar

    Ik krijg best wel vaak dat de server niet online is, daar zouden ze wat aan moeten doen.